Eğer erkek doktor sorununuz yoksa ben size Hizmet Hastanesi'nde Hakan Peker'i tavsiye edebilirim. Çok memnun kalırsınız ve beklentilerinizi karşılar.31. haftadayım ve başından beri Fatih Medical Park'ta Esra Çebi'ye gidiyordum. Başlarda rahat ve pozitif tarzı güven vermişti. Beni panikletmeyecek rahatlatacak bir dr arıyordum çünkü. Ancak zamanla bu rahatlığın umursamazlık boyutunda olduğunu farkettim. Herşey iyi giderken anlamadım bunu ama sorunlar karşısındaki tavrı ve ilgisi seviyesi daha net görmemi sağladı bazı şeyleri. tamam telefonunu veriyor, whatsapptan soru sorunca 10-15 dk içinde cevap veriyor ama bu cevaplar çok kısa yetersiz oluyor. Cevapsız kalmış olmamak için cevap veriyor gibi. Kaba ve saygısız tavırları var. Ben kibar ve bilgili bir dr istiyorum, hepsi bu. Memorial hizmet hastanesinde Dr. meltem Eğilmez'e gitmeyi düşünüyorum. Ona gidenler memnun mu veya önereceğiniz başka dr var mı ?
31. haftadayım ve başından beri Fatih Medical Park'ta Esra Çebi'ye gidiyordum. Başlarda rahat ve pozitif tarzı güven vermişti. Beni panikletmeyecek rahatlatacak bir dr arıyordum çünkü. Ancak zamanla bu rahatlığın umursamazlık boyutunda olduğunu farkettim. Herşey iyi giderken anlamadım bunu ama sorunlar karşısındaki tavrı ve ilgisi seviyesi daha net görmemi sağladı bazı şeyleri. tamam telefonunu veriyor, whatsapptan soru sorunca 10-15 dk içinde cevap veriyor ama bu cevaplar çok kısa yetersiz oluyor. Cevapsız kalmış olmamak için cevap veriyor gibi. Kaba ve saygısız tavırları var. Ben kibar ve bilgili bir dr istiyorum, hepsi bu. Memorial hizmet hastanesinde Dr. meltem Eğilmez'e gitmeyi düşünüyorum. Ona gidenler memnun mu veya önereceğiniz başka dr var mı ?