Dr. Esra Çebi'den vazgeçiyorum

Survive

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
66
95
31. haftadayım ve başından beri Fatih Medical Park'ta Esra Çebi'ye gidiyordum. Başlarda rahat ve pozitif tarzı güven vermişti. Beni panikletmeyecek rahatlatacak bir dr arıyordum çünkü. Ancak zamanla bu rahatlığın umursamazlık boyutunda olduğunu farkettim. Herşey iyi giderken anlamadım bunu ama sorunlar karşısındaki tavrı ve ilgisi seviyesi daha net görmemi sağladı bazı şeyleri. tamam telefonunu veriyor, whatsapptan soru sorunca 10-15 dk içinde cevap veriyor ama bu cevaplar çok kısa yetersiz oluyor. Cevapsız kalmış olmamak için cevap veriyor gibi. Kaba ve saygısız tavırları var. Ben kibar ve bilgili bir dr istiyorum, hepsi bu. Memorial hizmet hastanesinde Dr. meltem Eğilmez'e gitmeyi düşünüyorum. Ona gidenler memnun mu veya önereceğiniz başka dr var mı ?

Eğer erkek doktor sorununuz yoksa ben size Hizmet Hastanesi'nde Hakan Peker'i tavsiye edebilirim. Çok memnun kalırsınız ve beklentilerinizi karşılar.
Meltem Hanım'da 2009'da doğum yaptım. Benim sorunlu bir gebeliğim olmadı, ancak genel olarak memnundum. Yalnız çok fazla hastası var.

Eğer erkek doktor sorununuz yoksa ben size Hizmet Hastanesi'nde Hakan Peker'i tavsiye edebilirim. Çok memnun kalırsınız ve beklentilerinizi karşılar.
Meltem Hanım'da 2009'da doğum yaptım. Benim sorunlu bir gebeliğim olmadı, ancak genel olarak memnundum. Yalnız çok fazla hastası var.

Bende esra çebiye gitmiştim.. Çokta memnundum kendisinden. Tüm süreçlerimle ilgilendi.Kısa ama net cevapları ile karşısındakini memnun ediyor.Gerçekten sizin gibi kendi yazdığı ile çelişen insanları anlayamıyorum. Bu kadar sene okumuş,çalışmış işine emeğini veren insanları masa başına geçmiş kendinizce laf söylüyorsunuz. 15 dakika içinde mesajlarıma cevap veriyor yazmışsınız sonra da uzun cevap yazmıyor demişsiniz? pardonda sizin cevap anlayısınız uzun gereksiz şeyler yazılması mı mesaja yoksa kısa ama açıklayıcı olması mı cevabın? ayrıca kaba ve saygısız tavırları demişsiniz. Sizin kaba ve saygısızdan anladığınız nedir? cevaplarının kısa oluşumu? Size hakaret mi etti? bu yazdıklarınızı destekleyici birşey olmadan sadece doktorunuzu değiştirmek için bence bu tarz bir karalama yapmanız özelliklede doktorun yüzüne söyleyemeden buralarda yazmanız sizinde karakterinizi ortaya koyuyor.
Saygılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…