Dr.Esin Aksungur Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

selam nurece :)))

esin hanımla geçtiğimiz ay tanıştık bir arkadaş vasıtasıyla, bir sürü doktorla görüşmüş olmama rağmen aralarından bana en sıcak ve samimi gelen doktor esin hanım oldu.bayan olduğum için birçok soruyu rahatlıkla kendisine sorabildim ve de kendisinden de çok iyi elektrik aldım. henüz ameliyat olmadım ama kafamda kalan birkaç soruyu da netleştirdikten sonra tekrar kendisiyle görüşüp hemen ameliyat tarihi almayı düşünüyorum. :))) umarım sonuçtan memnun kalırımm.. ameliyattan sonra yazarım sana şekerim

Merhaba Gözde çok teşekkür ederim bu arada bende görüşmeye gittim zaten:)) Dediklerine katılıyorum çok şeker bir insan çok güven verdi. 7 mayıs için tarih aldım. Yinede korkuyorum... Arada haberleşelim. Umarım doğru bir karardır.

nurece nasılsın??

uzun bir zaman oldu buraya giremedim yoğunluklarımdan ötürü..
ama sonunda 14 mayıs günü memelerimi büyüttüm :)) ameliyatımı dr. esin hanım yaptı, buraya yazdıktan 3 gün sonra kendisiyle son bir görüşme yapmak ve tarihi netleştirmek istedim.. 2. görüşmede artık kendisine güvenimin tam olduğunu ve kafamdaki soru işaretlerini giderdiğini farkettiğim an hemen bu ameliyatı yapalım dedim!! gayrettepe florence nightingale de sanırsam 1bucuk saat sürdü ameliyat,, hastanedeki ekip çok sevecen ve bana ve yanımda gelen aileme çok sevecen yaklaştılar ameliyata girerken biraz gergindim acaba vazgeçsem mi diye düşündüm ama daha sonra tüm cesaretimi toplayıp ben bu ameliyatı olmalıyım dedim kendi kendime..
ameliyattan çıktıktan sonra dr. esin hanım yanıma geldi ve iyi olup olmadığımı sordu, ameliyatın çok başarılı geçtiğini ve kendisinin de sonucu çok begendigni söyledi :))
umarım dikişlerim alındıktan sonra iyileşme sürecim çabuk geçer ve yeni memelerime alışırım :))
sende haberler nası şekerim oldun mu ameliyat>??? :))

cnm öncelikle geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun yeni cicilerin
ameliyatın nasıl oldu biraz bahsedermisin kas altımı, kaç cc konuldu, damlamı yuvarlakmı önceden göğüs dokun varmıydı ? birde esin hanım ameliyatı ne kadara yapıyor bilgi verebilirsen çok sevinirim canım

Gözdeciğim, geçmiş olsun...İnşallah en kısa zamanda atlatırsın bu zor günlerini ama değer....GÜLE GÜLE KULLAN ARKADAŞIM

slm gözdecim,
Geçmiş olsunnn:)
İnanamıyorum benden önce olmuşsun Benim randevum Esin Hanımın kongre programına rastladığı için beni başka güne verdiler ama oda bana uymadı falan. Tam cesaretimi toplamışken böyle bişey girdi araya. Ama neyse senden detay alırım. hatta süper olur foto görebilirmiyim kaç cc koyuldu birde Biliyorum istemeyebilirsin ama olurda istersen nurece_yldz@gmail adresime atarsan çok sevinirim. Valla şimdi nasıl yapsam da yaz girmeden hemen olsam ne diyosun. İş programımda biraz yoğun beni zorlar mı? kaç gece kaldın hastanede. yok dayanamıycam hemen arıyorum Esin Hanım'ı Lütfen bana cesaret çok ihtiyacım var.. haber bekliyorum. umarım yakın bir tarihe alabiliyorumdur randevuyu şans dile bana:)

yaaa tebrik ederim:) negzel olmuşlardır.kaç cc koydu? benimde bir arkadaşım gitti geçen gün görüşmeye o da karar aşamasında eylüle mi bıraksa karar veremedi.. ben hala araştırıyorum.. görüşmeden para alıyor mu? muayenehanesi nerdeydi?

melita ve saltam çok teşekkürrler iyi dilekleriniz için :))
şu an tamamen alışmış durumdayım yeni cicilerime herşey yolunda aylık kontrolumu de oldum ve dr. esin hanım herşeyin iyi olduğunu söyledi :)) ben de sonuçtan çok memnunum bu kadar radikal bi değilşikliği ilk defa yaptım hayatım boyunca ve biliyosunuz çok korkuyodum ama sonunda gülen taraf ben oldum :))
bu arada esin hanım ilk görüşmeden ücret almıyor diye biliyorum, ben tanıdık vasıtasıyla gittiğim için tam emin değilim ama muayenhhansi leventte ismi cellest klinik diye hatırlıyorum başka bir doktor daha vardı orda çalışan tunç tiryaki zannedersem,

nurece sende durumlar nedir ? oldun mu ameliyat :)

Mrb Gözdecim:))

Eveeeet ben de operasyonumu sonunda oldum. Neredeyse üç hafta oldu. Bu nasıl bir ameliyat valla anlamadım acısı yok ağrısı yok büyümeseydi birşey yapmadınız derdim:) İlk günler bana ait gibi hissetmiyordum ama şimdi süper:) Hayatımda verdiğim en doğru karar diyebilirim. Buradan sanada teşekkür ederim beni cesaretlendirdiğin için sen olmasaydın ben hala araştırma içinde olacaktım:) Bu arada bunaltan sorularıma bıkmadan, içtenlikle cevap veren,ameliyat öncesi korkumu yenmeme vesile olan Dr Esin Hanıma ve ekibine sonsuz teşekkürler:) Bu yaz bizim olsun diyeceğim gözdecim. Hep bir korku vardı içimde ama o ne büyük özgüvenmiş:))) Keşke daha önce yaptırsaymışım. Senin nasıl gidiyor herşey yolunda mı? Tatile gidebilirsin dedi Esin Hanım sen ne durumdasın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…