Dr. Eser Ağar hakkında bilgi lütfen..

yektanem2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
4
0
İç dudak estetiği ve beraberinde vajina daraltma operasyonu için Dr. Eser Ağar'a ameliyat olmayı düşünüyorum.
Tanıyan varsa bana yardımcı olabilir mi. Şimdiden çok teşekkürler..

Merhaba canım.
Ben de aynı ameliyattan oldum. Eser Bey çok iyi bir doktor.
Çok sabırlı ve güleryüzlü. Ben memnun kaldım. Eşimle de çok iyi anlaştılar.
Merak ettiğin şeyler olursa bana sorabilirsin.
Şimdiden geçmiş olsun.

Ameliyatlarını Silivri Anadolu Hastanesinde yapıyormuş.
Biraz uzak bana ama olsun.
Peki ameliyat sonrası dikişler falan kaç günde iyileşti.
Kaç gün yattın hastanede? İşimden çok uzak kalamam.
Yarın gideceğim görüşmeye. Aklıma takılan soruları soracağım.
Hadi hayırlısı bakalım.

Canım bana da uzak gelmişti kendisine sordum neden silivri diye. Mahrem bi konu olduğu için gözden uzak olması daha uygunmuş. Bi de Yurtdışından gelen hastaları için Havaalanına yakın ve konaklama kolay oluyormuş.
Ameliyata gelince, dikiş aldırma yok, dikişler kendi eriyor. Aynı gün taburcu oldum. Evde buz koydum.
Çok az ağrım oldu. O da ağrı kesiciyle geçti. 3 gün sonra işe başladım. Tam iyileşme 2-3 hafta sürdü.
Bi görüş bakalım. Yine görüşürüz.

Merhaba,
Eşimle birlikte bugün doktor beyle görüştük, çok ilgili, sıcakkanlı birisi ve tavırlarından işinin ehli olduğu belli.
Bilgisayarından ameliyat öncesi ve sonrası resimleri gösterdi, gerçekten mucize gibi.
Vajina daraltma konusunda resim faydalı olmuyor ama iç dudak konusunda gerçekten sonuçlar mükemmel.
Ameliyat hakkında bilgi verdi. Randevuları çok dolu olduğu için en erken önümüzdeki hafta
yapabilirmiş. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Şimdiden stres oldum. Eşim de çok olumlu yaklaştı.
Hayırlısı bakalım.

Çok güleryüzlü ve pozitif muayeneye öyle başladık her zaman güler yüzlü oldu.Ameliyatımda çok başarılı kendimle daha fazla barışığım .Teşekkürler eser bey

Merhaba arkadaşlar, 2 doğum yaptıktan sonra vajinamda ciddi genişleme olmuştu. Ameliyat için doktor araştırmaya başladım. Yurtdışı sitelerde de ismini gördüğüm Dr. Eser Ağar a gittim. Trakya bölgesinde oturduğum için Silivri Anadolu Hastanesi de bana yakın geldi. Dr. Eser beyden ilk muayenemden itibaren pozitif elektrik aldım. Korkularım vardı doğal olarak. Sonuçta bilinmeyen ayrıntılarını anlamadığım bir ameliyat. Doktor Bey bana konuyu resimlerle anlattı. çok güven duydum ve ameliyat olmaya karar verdim.

Size biraz ameliyattan da bahsetmek istiyorum. Sabah hastaneye giriş yaptım. Gerekli tetkiklerden sonra öğle saatlerinde operasyona alındım. Ameliyat sırasında kendimdeydim ama hiçbirşey hissetmedim. Anestezi uzmanı Dr Önder Elitaş tan da inanılmaz memnun kaldım. 1 saate yakın sürdü. Hiç korktuğum gibi değilmiş. Çok iyi bir ekip çalışmasıydı. ordan odama çıkartıldım. Odalar çok güzeldi. Büyük ferah ve deniz manzaralıydı. Bir gece kalabileceğim söylendi ama ben kendimi evime gidecek kadar iyi hissediyordum. Akşam 20:00 gibi çıkış yaptırdım. Aynı gün taburcu oldum yani. Evde rahattım sadece ağrı kesici aldım ve buz uyguladım. 3 gün sonra kontrole gittim. 1 hafta sonra tekrar kontrole gittim. doktor bey herşeyin yolunda olduğunu söyledi. 1 hafta içinde işime geri dönmüştüm. Dikişler eriyene kadar ilişki yasaklandı. benim dikişlerim 2 hafta içinde kendiliğinden eridi. bu esnada kafama takılan her konuda Eser beyi aradım. Kendisi bana hep destek oldu. Hatta ulaşamadığım zamanlarda sekreteri not aldı. Doktor bey beni aradı. ulaşılabilir ve ilgili olması bence çok önemliydi. Kendimi güvende hissettim.

Şunu da söylemem lazım, ameliyat öncesi ve sonrası durumu gördüğünüz zaman siz de benim yaşadığım şaşkınlığı yaşayacaksınız. Resmen gençliğime geri döndüm. Hatta daha komiği eşim Eser Bey e baklava götürmüş :) Memnuniyetini anlayın artık :) Bu konu hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için size tavsiyem mutlaka Eser beyle görüşün.

İç dudak estetiği ve beraberinde vajina daraltma operasyonu için Dr. Eser Ağar'a ameliyat olmayı düşünüyorum.
Tanıyan varsa bana yardımcı olabilir mi. Şimdiden çok teşekkürler..
merhaba uzun süre dr arayışı sonrası Eser beyi buldum ve ameliyat oldum ve çok memnun kaldım tavsiye ederim güler yüzü davranışı ve yaptığı ameliyat harika labioplasti oldum ben bile bukadar düzelebileceğine inanmazdım kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.

Bu ameliyatı ne kadara yaptı bu doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…