Dr,erken menopoza girebilirsin dediğinden beri dünyam karardı :(

Ne varsa yine bitkilerde var.allhn yarattgi hersey mucize.ben artk dr larn verdgi ilaclardan kullnmiyorm bi yeri yapip on yeri yikiyolar.sifa bitkilerde....
aynen. Antidepresan kullandim geçen ay sonra da böbrek tasi düşürürken bir sürü hap aldım ben regl gecikmesini ona bağlamistim. Acaba bu aldığım ilacların yan etkisi olabilir mi bu kadar yüksek cikmasi herkesi çok sasirtti.

Olabilir.ayrica troidlerle ilgili sikintn varsa o ani kisirlik yapar.endokrolojiye de gorun bence.bu kadar ani olmasi bence norml deil.ben yavas yavas keslmistm adetten iki ay uc ay dort ay....yavas yavas kesilmstm.sana adet duzenleyici ilac verdi mi dr

Senden de cnm hic uzulme.dr lar olumsz konusr hep tedbir olsn diye.ben inaniyorm bi sure sonra ben de hamileyim diye bi baslkla karsimza cikacksnn...

Senden de cnm hic uzulme.dr lar olumsz konusr hep tedbir olsn diye.ben inaniyorm bi sure sonra ben de hamileyim diye bi baslkla karsimza cikacksnn...
canım bu arada benim fhc m regl gecikmesinin 19. Günü ölçüldü Nette arastirdim reglin 3. Günü ölçülür diyor dokorda çok ilgilenmedi ilacı kullan reglim gelsin önce dedi ben de ilaç bitmeden başka doktora gitmek istemedim o yüzden agritiyorum başını affına sığınarak.

Yok cnm ne bas agirtmasi burda birbirimze yardmci olmk icn varz.ewet fsh adetin 2. veya 3.gunu olculur.bence dr degstrmnde fayda var.adetin gelsn baska bir dr ve laboratuar denemlisn.bi dedgm gibi amh daha onemli ona da baktr.yumurtalar saglkli durumdayken fsh bu kadar yuksek cikmasi normal deil...sakin menopoza girdm diye de aglqyp hayatn sonu gibiyms moduna girme.biz kadinlarn hormonlari cok hassas biraz stres yasadi mi allak bullak olur.hormonlarn hassaslgna karsi dik durmalisn.benm biseyim yok de.ayrica kaynvalidenler ve esninin ailesyle paylasma durumu.herkes can sikici bi yorum yapar daha cok daralrsn hormonlara malzeme cikar...sormk istedgn seyler varsa hep sorablirsn bu sikintlari yasadgm icin uzmn oldm resmen..

Son düzenleme:

Evet esimle onlara söylememe kararı aldık zaten kendi çektiğim kendime yeter. Senin adına da üzüldüm kötü tecrübeler yaşamışsın son olur inşallah Allah güzel günler yaşatır bundan sonra size. Tavsiyelerini dikkate alıyorum ve dünden beri umut oldu yazdıkların ve günlerden sonra ilk kez tek başıma iyiyim bugün. Bu siteye ve sana teşekkür ediyorum. Allah herkesin şifasını versin.

2 haftadır adet olcakmışım gibi belim ağrıyor bu durumda olan var mı
Ben de 19 gün regl olmadım doktora gittim ancak doktora gitmeden bir hafta evvel pms dönemi gibi bel ve karın ağrım vardı günlerce geçmedi ama inatla regl olamadım.

Rica ederm bi sikintn olursa her zamn yazablirsn.seni cok iyi anliyorm cunku ayni yastayz ve ayni seylr yasadk.ben ilk ogrendgmde sokaktakileri cevirp biliyo msn bu yasta menopoza girdm diyesm vardi cok doluydm .iyi biseyler duymk belki de soku atmk icn.iyi biseyleri duymayi birak....sonuc olarak iyi bi psikolojiye sahp olmam gerekirken cok hirpalndm ve durumum daha kotu oldu.insnlar hep zor zamanini kollar ustne gelmk icn.ve bana acilacak gozlerle bakilmaya baslaninca kendme geldm ve silkelendm.daha kotu seyler var bu hayatta ve bu durum dunyanin sonu deil.kendi kendime terapi uyguladm ve daha guclu oldum sen guclu olursan insanlar da uzerine gelmiyorms.ve simdi cok iyiym her animz cok kiymtli ve benm antideprasan cumlem "HERSEYDE BI HAYIR VARDR"...Ne kadar klise bi cmle olsa da gerckten oyle.kendini sew uzme deger ver..
.saglkla kal....

Adet düzensizliğim için kadın doğuma gittiğimde hipotroid olduğumu bununda adet düzenini etkileceğini söyledi doktorum.İlerleyen zamanlarda kendi dahiliye doktoruma gidip ilaçlarımı ayarlamaları gerektiğini söylediler.Kadın doğumcular adet düzenine troidlerin etki edeceğini söylerken dahiliyeciler bununla alakası olmadığını söylediler.Bu süreç böyle devam ederken nihayet menopoza giriyorsun dedi bu değerli doktorlarımız.Hiç evlenmemiş ve çocuğu olmamış biri olarak tabi yıkıldım.Tabi bunun sıkıntıları ile uğraşmak oldukça zor.Benim sizlere tavsiyem bu tür rahatsızlıkları sakın ihmal etmeyin sonuna kadar uğraşın.Bende yinede faydalı bazı otları kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…