Dr,erken menopoza girebilirsin dediğinden beri dünyam karardı :(

aysaysaysays

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
32
0
16
İzmir
1.5 yıllık evliyim ilk günden beri çocuk sahibi olmak istediğimizden korunmadık, 6ay boyunca olmayınca dr. gittim ve bana FSh min 12,5 oldugunu her an menopoza girebiliecegimi söyledi , ogünden sonra çok düzenli olan adetimin hiç bir düzeni kalmadı devamlı geçikmeler yaşamaya başladım bazen adet olmam 40günü bile buluyordu daha sonra başka bir dr..gittigimde sen kendine ne yapmışsın böyle resmen vucut dengeni bozmuşsun dedi. doğal yollada hamile kalabilecegimi ama bu kadar kafaya takarsam vucudumun dengesini bozarsan asla kalamayacagımıda söyledi, herkez düşünmemeye çalış takma kafanı oluruna bırak diyor ama elimde değil ki takmamak 33 yaşındayım bir an önce anne olmak istiyorum, şu anda adetim yine 5gün geçikti insan umutlanmadan duramıyor her seferinde ama sonu hep hüsran , bana moral olabilecek her türlü desteğe açığım..

stres yapma canım,Allahın izniyle çocuğun olur inş.Yürüyüş yapmanın iyi geldiğini duymuştum.Bir de civanperçemi,aslanpençesi,çoban çantası ve adaçayı bitkilerinin de menopozu geciktirdiğini okumuştum.Zaten bu bitkileri bayanların ara ara kullanması lazım,faydaları çok.

1 - ekteki resme bak 1, 55, 6, 48, 11, 12, 13, 120, 49 noktalarından kanlı hacamat 125, 126 noktalarından kuru hacamat yaptır

2- çörek otu yağı + bal karışımı sabah aç karnına ye

hiç bişeyin kalmaz 0 km genç kız çocuğu gibi olursun inşallah

doktorların moralini bozmasına izin verme umudunu kaybetme

Son düzenleme:
inşallah canım.umudumu kayıp etmemeye çalışıyorum herşeye ragmen, Allahtan tek dileğim bir çocuk sahibi olabilmek.şu andada geçikmede test yapmaya korkar oldum artık.

evet stresi hayatınızdan atın yalnız sen değil eşinde atsın rahat olun Allah'ın izniyle olur ,olmazsa aşılama yöntemini kullanın ben arkadaşıma önerdim onun o şekilde oldu...

canım bir arkadasım var ankarada bir prof.a gidiyordu tedavi için 3ayda falan adet görüyordu tek tüpü tıkalıydı doktor ona sen menopoza giriyorsun ne bebeği dediği için çok ağlamıştı..tüp bebek bile deneyemedi hiç çünkü hep tedavisi yarım kaldı..sonra vazgeçtim dedi ve kendiliğinden oldu çok tatlı bir kızı var ..hatta adeti 3ayda bir oldugundan hamile oldugunu bile geç öğrendi..adetten kesildim sanmış.

hacamat konusunda daha ayrıntılı bılgı verir misiniz ya da yeni bir konu açmanız mümkün mü?

hacamat yapanı nerden bulucaz?

Katılıyorum bunu öneren kişi çokca var :))

hiç üzülme stes yapma daha kötü olur.en iyi dr.lara git hatta prof.lara git.hastane dr.ları bana ümitsiz dedi fakat prof.. herşeyin norma loldğnu fakat stesten kaynaklandını söyledi bu duruma bile ümitlendim moaralm düzeldi.

doktor bana da dedi. aynısını benim de fsh değerlerim kötü çıktı. ilk duyunca çok ağladım. sonra da herseyin bir çaresi vardır. Allah büyük dedim. bu ay tekrar aynı testi yapacağım. bakalım yine mi aynı çıkacak. ona göre tedaviye başlanacak. ilaçla düzeltilebiliniyormuş .

kullandığınız ilaç var mı ben cyclo kullanıyorum ilk kutu 6 gün sonra bitecek bakalım adet olacakmıyım haberleşelim

ben de 26 yaşındayım fsh 'm 126 çıktı menopoza girmisim bile 4 gün önce öğrendim işin ilginci her ay düzenli olan reglim ilk kez geçen ay gecikti. 3 senelik evliyim ve cocugum yok. Çok mutsuzum

ben de 26 yaşındayım fsh 'm 126 çıktı menopoza girmisim bile 4 gün önce öğrendim işin ilginci her ay düzenli olan reglim ilk kez geçen ay gecikti. 3 senelik evliyim ve cocugum yok. Çok mutsuzum

Cnm bence gecicdr durumun.baksana daha yeni bozlms adet duzenin.amh a baktr o daha onemli fsh degiskndr ve tek basina sonuc vermz

Ben de 26 yasndayim fsh a gore iki yil once ben de menopoza grdm.bitksel ilac kullnmaya basladm bi bucuk aydr fsh indi biraz.adet olmaya da basladm artk uzulrsen fsh daha da artar fsh kafayla ilgili biraz...en buyuk sansm bj cocugumn olmasi iyi ki erken yapmism.allh sana da verir ins.yeni ogrendgn icin dunyan yikilmstr seni anlyorm ama toparlan silkelen fsh la basetmenin yollarni ara.zamanla savasyorz cunku.rezervler tam bitmeden her turlu yolu denmeliyz...

Ne varsa yine bitkilerde var.allhn yarattgi hersey mucize.ben artk dr larn verdgi ilaclardan kullnmiyorm bi yeri yapip on yeri yikiyolar.sifa bitkilerde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…