- Konu Sahibi aysaysaysays
-
inşallah canım.umudumu kayıp etmemeye çalışıyorum herşeye ragmen, Allahtan tek dileğim bir çocuk sahibi olabilmek.şu andada geçikmede test yapmaya korkar oldum artık.
1.5 yıllık evliyim ilk günden beri çocuk sahibi olmak istediğimizden korunmadık, 6ay boyunca olmayınca dr. gittim ve bana FSh min 12,5 oldugunu her an menopoza girebiliecegimi söyledi , ogünden sonra çok düzenli olan adetimin hiç bir düzeni kalmadı devamlı geçikmeler yaşamaya başladım bazen adet olmam 40günü bile buluyordu daha sonra başka bir dr..gittigimde sen kendine ne yapmışsın böyle resmen vucut dengeni bozmuşsun dedi. doğal yollada hamile kalabilecegimi ama bu kadar kafaya takarsam vucudumun dengesini bozarsan asla kalamayacagımıda söyledi, herkez düşünmemeye çalış takma kafanı oluruna bırak diyor ama elimde değil ki takmamak 33 yaşındayım bir an önce anne olmak istiyorum, şu anda adetim yine 5gün geçikti insan umutlanmadan duramıyor her seferinde ama sonu hep hüsran , bana moral olabilecek her türlü desteğe açığım..
hacamat konusunda daha ayrıntılı bılgı verir misiniz ya da yeni bir konu açmanız mümkün mü?
hacamat yapanı nerden bulucaz?
1.5 yıllık evliyim ilk günden beri çocuk sahibi olmak istediğimizden korunmadık, 6ay boyunca olmayınca dr. gittim ve bana FSh min 12,5 oldugunu her an menopoza girebiliecegimi söyledi , ogünden sonra çok düzenli olan adetimin hiç bir düzeni kalmadı devamlı geçikmeler yaşamaya başladım bazen adet olmam 40günü bile buluyordu daha sonra başka bir dr..gittigimde sen kendine ne yapmışsın böyle resmen vucut dengeni bozmuşsun dedi. doğal yollada hamile kalabilecegimi ama bu kadar kafaya takarsam vucudumun dengesini bozarsan asla kalamayacagımıda söyledi, herkez düşünmemeye çalış takma kafanı oluruna bırak diyor ama elimde değil ki takmamak 33 yaşındayım bir an önce anne olmak istiyorum, şu anda adetim yine 5gün geçikti insan umutlanmadan duramıyor her seferinde ama sonu hep hüsran , bana moral olabilecek her türlü desteğe açığım..
doktor bana da dedi. aynısını benim de fsh değerlerim kötü çıktı. ilk duyunca çok ağladım. sonra da herseyin bir çaresi vardır. Allah büyük dedim. bu ay tekrar aynı testi yapacağım. bakalım yine mi aynı çıkacak. ona göre tedaviye başlanacak. ilaçla düzeltilebiliniyormuş .
ben de 26 yaşındayım fsh 'm 126 çıktı menopoza girmisim bile 4 gün önce öğrendim işin ilginci her ay düzenli olan reglim ilk kez geçen ay gecikti. 3 senelik evliyim ve cocugum yok. Çok mutsuzum1.5 yıllık evliyim ilk günden beri çocuk sahibi olmak istediğimizden korunmadık, 6ay boyunca olmayınca dr. gittim ve bana FSh min 12,5 oldugunu her an menopoza girebiliecegimi söyledi , ogünden sonra çok düzenli olan adetimin hiç bir düzeni kalmadı devamlı geçikmeler yaşamaya başladım bazen adet olmam 40günü bile buluyordu daha sonra başka bir dr..gittigimde sen kendine ne yapmışsın böyle resmen vucut dengeni bozmuşsun dedi. doğal yollada hamile kalabilecegimi ama bu kadar kafaya takarsam vucudumun dengesini bozarsan asla kalamayacagımıda söyledi, herkez düşünmemeye çalış takma kafanı oluruna bırak diyor ama elimde değil ki takmamak 33 yaşındayım bir an önce anne olmak istiyorum, şu anda adetim yine 5gün geçikti insan umutlanmadan duramıyor her seferinde ama sonu hep hüsran , bana moral olabilecek her türlü desteğe açığım..
ben de 26 yaşındayım fsh 'm 126 çıktı menopoza girmisim bile 4 gün önce öğrendim işin ilginci her ay düzenli olan reglim ilk kez geçen ay gecikti. 3 senelik evliyim ve cocugum yok. Çok mutsuzum
insallah canım Hayit tohumu aldım bugün başlayacağım inşallah dusururCnm bence gecicdr durumun.baksana dahayeni bozlms adet duzenin.amh a baktr o daha onemli fsh degiskndr ve tek basina sonuc vermz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?