Dr Erdem Guven

Merhaba evet oldum çok memnunum su an 11 gunum pek agrim sizimda olmadi
Ay okadar çok araştırıyorumki biraz anlatırmısım bnl ameliyatımı oldun istediğin şekli verebildi mi? Birde kaç kitre yap enjekte ettiler acaba? Benm boyum 1.57 kilom 54 amagöbek ve bel bölgesi inanılmaz yağlı. Çok istiyorum birde fiyat konusunda ortalama bişey yazabilirmisin? İnanki haftalardır araştırıyoeum randevu aldım erdem hocaya eper ameliyat olursam burada detaylıca paylaşıcam net bişi bulamamaktan çok sıkıldım

Ben meme büyütme oldum kendisine karın germe olan var mı?
Merhaba öncelikle gecmis olsun bende meme diklestirme silikon ve karin germe oldum Erdem beye. Sizdeki sıkıntı bende de mevcut iki göğsüm farklı duruyor yani biri hala diğerine göre yukarıda tam inmedi silikon. Karnımda dikişler im iyi üç Doğumdan sonra önde kasların ayrikligindan ötürü ve gevşemiş deri vardi su an onlar iyi ama ameliyattan önce olmayan bi sorun var hip dip gibi yanlarım oldu şişlik ödem sandım ama 9 ay oldu malesef hosuma gitmedi

Ben de karın germe ve meme büyütme düşünüyordum aslında şuan sadece meme büyütme ile ciddi sorunlarım var revize dışında başka bir çarem yok umarım kendisi ile anlaşabiliriz bu yamuk görüntü ile 1 gün bile yaşamak zehir oldu bana bilemezsiniz

Bende kendisini 360 germe için düşünmüştüm, sizin yorumunuz beni korkuttu

Bende kendisini 360 germe için düşünmüştüm, sizin yorumunuz beni korkuttu
Merhaba 360 Karin germede Benimki gibi kulak olusma problemi olmuyor diye biliyorum ama Ben Erdem beye giderken mukemmel bir sonuc beklemistim suan revizeyle mukemmel olur diyor ama ben bir daha ameliyat olmak istemiyorum .