DR Ercan Yavuz hakknda bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sevdicek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sevdicek

Ziyaretçi
arkadaşlar ben burun estetiği olmayı düşünüyorum. bunun için ercan yavuzu düşünüyorum. daha önceden ercan yavuza ameliyat olan varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.. şimdiden çok teşekkür ederim..

ercan yavuz ısmını duydum, bırının burnunu yapmıs cok guzelmıs, cok merak edıyorum yaptıran varmı acaba ?

ben de merak ediyorum ercan yavuzu, yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

ercan yavuz hem maddi hem de ilgilenme konusunda berbat bi doktor aya kilik e gitmeyin gidecekseniz doktor ömer ambarcıoğluna gidin ortağıdır ama ben mustafa çapar ı tercih ederdim trabzonda en iyi yer mustafa çapar ve ömer ambarcıoğludur devlet hastaneleri pahalıdır hastane para aldığı için hepinize geçmiş olsun :))

ercan yavuz a ameliyat olan bi akrabam 2 yıl geçti ve şimdi burnunun soğukta aşırı üşüdüğü ve de burnunun arada bozulup düzeldiği oluyo diyor memnun değil yani şuan böyle olcağını bilsem yaptırmazdım diyor kendisi bence asla ercan yavuz tercih edilmemeli :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…