Dr Emre İlhan burun estetiği

Ylzylmz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2017
9
4
1
30
Dr Emre İlhan a 1 yıl önce ameliyat oldum çok memnunum nefes aldığımı daha iyi hissediyorum artık ve hayatımın her anında özgüvenli bir bayan olarak devam ediyorum Emre bey hayatımda verdiğim en doğru karardı benim için iyiki dediklerimin arasında her zaman Sonsuz teşekkür ediyorum canım doktorum

Eklentiler

• IMG_1232.JPG
    61,7 KB · Görüntüleme: 7.247
  • 3E31F706-A758-405D-B74E-1FD82B8683F9.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 5.906
  • IMG_0485.JPG
    70 KB · Görüntüleme: 6.843
  • IMG_0433.JPG
    62,3 KB · Görüntüleme: 7.094
  • IMG_0438.JPG
    52,8 KB · Görüntüleme: 4.720
  • IMG_0377.JPG
    71,4 KB · Görüntüleme: 5.021
  • IMG_1252.JPG
    41,7 KB · Görüntüleme: 4.790
  • 64A369F7-2D4A-4245-A8F0-53021233E3B8.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 5.937
Cok güzel olmus. Bir sorum olacak ameliyattan ilk ciktiginizdada boyle olacagi bellimiydi ? Yoksa şişik ve belirginsizmiydi. Ben dün oldum suan şişik top gibi bende sizi. Gibi burun ucu istiyorum acaba sonradan ortaya cikarmi? Yoksa ilk basta nasil olacagi anlasiliyormu

Evet ameliyattan ilk çıktığımda çok büyük ve kalkık duruyordu ama 3 ay içerisinde inmeye ve şekli tamamen fark edilmeye başladı şuan bir sene oldu ama hala şişlik var kişiden kişiye değişebiliyor benim kalın derli olduğu için geç indi şişlikler ama içinizi ferah tutun öyle kalmayacak

Tesekur ederim icimi rahatlattiniz benimde kalin derili. Kalin derililerde daha cok ödem oluyor insallah iner burnum insallah lutfen dua edin güzel olsun

Burunu cok guzel olmus bende emre beye burun estetigi yaptirmak istiyorum nekadara yaptirdiniz ?

20 temmuzda ameliyat oldum

İlk resim 22 temmuz
2. Resim 30 temmuz

Sanırım bu yardımcı olur

Eklentiler

• IMG_9301.JPG
    26,5 KB · Görüntüleme: 3.780
  • IMG_9141.JPG
    43 KB · Görüntüleme: 3.606
Ceren çok teşekkür ederim, ben Emre İlhanı seçerken bu forumdaki yorumlara bakmıştım. Hakkında hiç şikayet yoktu. Ama son zamanlarda memnuniyetsiz yorumlar görünce ameliyat tarihimde yaklaşınca telaş etmeye başladım. İnstagram hesabında da resmini görmüştüm ve çok beğenmiştim. güle güle kullan burnunu yeni burnunla sağlıklı günler

Ceren merhaba, sen Emre İlhan' a revizyon ameliyatı mı oldun? Ne kadar oldu ameliyat olalı? Memnun musun?

sizin burnunuz güzel değil kaşınız gözünüz güzel, burnunuz top gibi ve yayvan olmuş, ama yüz bunu tolere etmiş.

Harıka görünüyorsun Emre beyın ellerıne saglık

iyi aksamlar. dr. emre ilhan beyde burun ameliyati olmak istiyorum. cok basarili burunlar tasarimliyor ve sonuclarida gercekten cok mükemmel. fiyat konusunda bana yardimci olabilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…