Evet ameliyattan ilk çıktığımda çok büyük ve kalkık duruyordu ama 3 ay içerisinde inmeye ve şekli tamamen fark edilmeye başladı şuan bir sene oldu ama hala şişlik var kişiden kişiye değişebiliyor benim kalın derli olduğu için geç indi şişlikler ama içinizi ferah tutun öyle kalmayacakCok güzel olmus. Bir sorum olacak ameliyattan ilk ciktiginizdada boyle olacagi bellimiydi ? Yoksa şişik ve belirginsizmiydi. Ben dün oldum suan şişik top gibi bende sizi. Gibi burun ucu istiyorum acaba sonradan ortaya cikarmi? Yoksa ilk basta nasil olacagi anlasiliyormu
Tesekur ederim icimi rahatlattiniz benimde kalin derili. Kalin derililerde daha cok ödem oluyor insallah iner burnum insallah lutfen dua edin güzel olsunEvet ameliyattan ilk çıktığımda çok büyük ve kalkık duruyordu ama 3 ay içerisinde inmeye ve şekli tamamen fark edilmeye başladı şuan bir sene oldu ama hala şişlik var kişiden kişiye değişebiliyor benim kalın derli olduğu için geç indi şişlikler ama içinizi ferah tutun öyle kalmayacak
Hiç merak etme çok güzel olcakTesekur ederim icimi rahatlattiniz benimde kalin derili. Kalin derililerde daha cok ödem oluyor insallah iner burnum insallah lutfen dua edin güzel olsun
ameliyattan sonraki ilk fotolarından atar mısın rica etsem? aradaki değişimi görebilmemiz açısından. ayrıca maşallah kendin de burnun da çok güzelsin.Hiç merak etme çok güzel olcak
Ameliyat sonrası süreçler nasıl geçti? Emre ilhandan memnun kaldınız mu?
Dr Emre İlhan a 1 yıl önce ameliyat oldum çok memnunum nefes aldığımı daha iyi hissediyorum artık ve hayatımın her anında özgüvenli bir bayan olarak devam ediyorum Emre bey hayatımda verdiğim en doğru karardı benim için iyiki dediklerimin arasında her zamanSonsuz teşekkür ediyorum canım doktorum
Harıka görünüyorsun Emre beyın ellerıne saglıkDr Emre İlhan a 1 yıl önce ameliyat oldum çok memnunum nefes aldığımı daha iyi hissediyorum artık ve hayatımın her anında özgüvenli bir bayan olarak devam ediyorum Emre bey hayatımda verdiğim en doğru karardı benim için iyiki dediklerimin arasında her zamanSonsuz teşekkür ediyorum canım doktorum
Dr Emre İlhan a 1 yıl önce ameliyat oldum çok memnunum nefes aldığımı daha iyi hissediyorum artık ve hayatımın her anında özgüvenli bir bayan olarak devam ediyorum Emre bey hayatımda verdiğim en doğru karardı benim için iyiki dediklerimin arasında her zamanSonsuz teşekkür ediyorum canım doktorum
20 temmuzda ameliyat oldum
İlk resim 22 temmuz
2. Resim 30 temmuz
Sanırım bu yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?