Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cene ameliyati olmayi dusunuyorum, bana lutven resmini gondere bilirmisin?
Ameliyat fiyati ne kadar?
Ben de Prof.Emin Mavili'ye hem çene hem de burun ameliyatı oldum, sonuç mükemmel. yüzüm tamamen doğal bir biçimde düzeldi. Çok da ilgili bir doktor. İstediğiniz zaman ulabiliyorsunuz. Yıllarca çeşitli tedavi ve sonucu hüsranla biten ameliyatlardan sonra istediğime kavuştum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Dr. Mavili'ye bende ablamda ameliyat oldu. Ablam Burun ve çene ameliyatı olmuştu. İki ameliyatta başarılı geçti şu an çok memnun ve ameliyatların üstünden 9 yıl geçti. Bende 1 hafta önce oldum burun ameliyatı. Daha önce iki kere ameliyat olmuştum Ömer Şensöz adlı düzenbaz doktora, ayrıca ablamda 1 kere olmuştu. Burunda düşme,sol tarafta çökme,sol içte yapışma, aşırı kavis verilmiş bir burundu ve nefes alma problemleri şikayetiyle gittim. Zor burun dedi. Kulaktan kıkırdak alacağız dedi. Çünkü daha önceki doktor kıkırdak namına burunda bişey bırakmamıştı. neyse Kavaklıdere Umut Hastanesinde ameliyat oldum. 1 günde yattım ameliyattan sonra. 1.5 saat sürdü ameliyat. odama getirdiklerinde kendime gelmeye başladım. Sol gözümün altında hafif morluk vardı. Kulak ve burun sarılıydı. Kendime geldikten 1-2 saat sonra meyve suyu içtim, 15 dakika sonra kustum, midemdeki kan dışarı çıktı. 2 saat sonra tekrar meyve suyu içtim yine mide de ki kanı istifra ederek dışarı attım. Sonrası kolay oldu. Burundan nefes alıyordum ama nezle başlangıcı varmış galiba bu nedenle 2-3 saat sonra tıkandı o bölge öyle olunca ağızdan nefes almaya başladım. Tabii ki uyuyamadım. Sabah doktor geldi, kontrol etti ve taburcu etti. Ameliyatın üstünden 2.gün de burun içinden tamponlar alındı(Nefes almaya başladım). Kulaktaki tamponlar yenilendi. 4. gün tekrar kontrole gittim. Kulaktan 3 dikiş kesildi ve tampon yenilendi. Burun, tekrar kontrol edildi. 7.gün de burundaki dış maske alınacak ve takke düşecek kel görünecek.1.gün kaldı bun un için. Umarım iyi bir sonuç alırım, şimdilik iyi gidiyor herşey. Bu arada benden alınan herşey dahil ücret 5.500 Lira.
Bunları niye yazdım, ameliyat olmadan önce bu tür yazıları görmek için internette az inceleme yapmadım. Ne yazıkki adamakıllı bir bilgiyede sahip olamadım en azından ben bunu yapayımda insanlara bir nebze yardımcı olayım istedim. Olumlu olumsuz bir gelişme olursada yazmaya devam edeceğim buraya.Herkese sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim. Saygılar...
3 kasım 2016 üye olmuşsun 1 mesaj yazıp bir daha siteye girmemişsin sende sahtesin reklam için girenlerdensinMerhaba, 2015 yılında Mehmet Emin Mavili hem burun estetiği hem de deviasyon ameliyatımı yaptı. burnumda 3 yerde kırık olduğu için ilk 3 gecem zor geçti ama sonarsında çok rahatladım.gözlerimde ve gözaltlarımda morarma oldu.ama bir hafta sonrasında hiç bir şey kalmamıştı. burnumda 1,5 yılda, ne bir çökme ne de bir düşme olmadı. nefes alış verişim çok rahat.gün içinde tıkanma yaşamıyorum. en önemlisi artık eskisi kadar grip - nezle olmuyorum. boğazımda yaşadığım sıkıntılardan da kurtuldum.ayrıca burnumun yapıldığı kesinlikle belli değil.gerçekten çok başarılı bir doktor.çok ilgili.ameliyat oldunuz bittiniz diye bir durum yok, 1 yıl boyunca sizi kontrole çağırıyor. tavsiye ederim.