• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Elif Eren Aydın'a karın germe + meme büyütme + kol germe

SimgeUuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
2
2
1
30
Merhabalar , ben geçen sene tüp mide ameliyatı olduktan sonra vücudum da sarkmalar oluştu acil ameliyat olmayı düşünüyorum haftaya ameliyat olmayı düşünüyorum ve sanırım Elif Hanıma olacağım benimle daha önceki tecrübelerini paylaşabilecek olan var mı ? Çünkü Elif hanımın diğer hastalarını tanımıyorum , hiç kimseyi bilmiyorum ve haftaya ameliyat olmayı planladığım için de çok acil birileriyle konuşmam gerek :(

Kolay gelsin kızlar evet ben kombin oldum 30 ocakta faydam dokunursa ne mutlu bana cunki bende burdaki arkadaşlardan cesaret alarak ameliyat olmustum

Merhabalar , ben geçen sene tüp mide ameliyatı olduktan sonra vücudum da sarkmalar oluştu acil ameliyat olmayı düşünüyorum haftaya ameliyat olmayı düşünüyorum ve sanırım Elif Hanıma olacağım benimle daha önceki tecrübelerini paylaşabilecek olan var mı ? Çünkü Elif hanımın diğer hastalarını tanımıyorum , hiç kimseyi bilmiyorum ve haftaya ameliyat olmayı planladığım için de çok acil birileriyle konuşmam gerek :KK43:
Geç kaldım galiba ameliyatın nasıl geçti inşallah iyi sonuç almışsındır elif hmm. Çok şeker bir insan inşallah gönlüne göre olmustur

Back