- 29 Ocak 2017
- 9
- 7
- 1
- 37
- Konu Sahibi yenigelen1
-
Merhaba baska bir sayfada bulabilirsin elif hanima iki kisi oldu birini gordum cok guzel olmus digeri daha cok yeni ameliyat oldu henuz gormedimDr. Elif Eren Aydinda karin germe liposuction meme küçültme veya yüz estetik yapan varmi aranizda?
Yapan varsa nasil gecti amaliyet memnun kaldinizmi?
ASLA VE ASLA herşey olana kadar cok iyi sonrasında bu kadar suratsız ilgisiz ve alakasız bir dr olamazDr. Elif Eren Aydinda karin germe liposuction meme küçültme veya yüz estetik yapan varmi aranizda?
Yapan varsa nasil gecti amaliyet memnun kaldinizmi?
bende volkan beye ameliyat oldum fakat hayatımın en buyuk hatası asla ve asla
ameliyat sonrası surası neden böyle oldu ben orayı ellemedim burası neden boyle oraya mudahale yapmadım dusunun oyle dogal burun yapmış ki aynı burnum daha fazla kötü olarak karsıma cıktı asla diyorum burda da dikkat edin dr öven kişiler neden fotosu yok çünkü çogu kendi yorum yapıyor
Bu iki yorumda size ait,toplamda zaten 3 yorumunuz var,ikisi iki farklı doktora karşı asla ve asla ameliyat olmayın tarzında. Acaba sizdemi bir sorun var yoksa başka bir doktoru tavsiye etmek içinmi foruma üye oldunuz merak ettimASLA VE ASLA herşey olana kadar cok iyi sonrasında bu kadar suratsız ilgisiz ve alakasız bir dr olamaz
ve ikinci ve hatta üçüncü amelyatı olmak istiyorsan git derim ama benden sana tavsiye uzak dur
O üyenin amaçlı farklı zaten,gerçekçi değildi boşverVallah Ben Dr hanimdan cok ama cok memnun kaldim
Bu iki yorumda size ait,toplamda zaten 3 yorumunuz var,ikisi iki farklı doktora karşı asla ve asla ameliyat olmayın tarzında. Acaba sizdemi bir sorun var yoksa başka bir doktoru tavsiye etmek içinmi foruma üye oldunuz merak ettim
Bana denk geliyor sanırımdedektif gibisin cnm valla nasıl buluyorsun anında bunları. Senden birşey kaçmıyor :)))
Canım abdominoplasty Tummy tuck sayfasına gel binlerce yorum var ayrıca 30 ocakta elif hnm kombin ameliyatı oldumBaska kimse yokmu aceba dr hakkinda bilgi verecek olan..amelliyat olmus olan kizlar herseyden memnunmusunuz ?
Canım abdominoplasty Tummy tuck sayfasına gel binlerce yorum var ayrıca 30 ocakta elif hnm kombin ameliyatı oldum
Canım abdominoplasty Tummy tuck sayfasına gel binlerce yorum var ayrıca 30 ocakta elif hnm kombin ameliyatı oldum
elif eren aydınla ilgili siz bir şey yaptırdınız mıElif eren aydinda ne yaptirdiniz memnunmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?