Dr elif eren aydin

Dr. Elif Eren Aydinda karin germe liposuction meme küçültme veya yüz estetik yapan varmi aranizda?

Yapan varsa nasil gecti amaliyet memnun kaldinizmi?
Merhaba baska bir sayfada bulabilirsin elif hanima iki kisi oldu birini gordum cok guzel olmus digeri daha cok yeni ameliyat oldu henuz gormedim
Vucut estetigi sayfasinda tummy tuck karin germe diye bir sayfa var oraya gelip okumanizi tavsiye ederim

Dr. Elif Eren Aydinda karin germe liposuction meme küçültme veya yüz estetik yapan varmi aranizda?

Yapan varsa nasil gecti amaliyet memnun kaldinizmi?
ASLA VE ASLA herşey olana kadar cok iyi sonrasında bu kadar suratsız ilgisiz ve alakasız bir dr olamaz
ve ikinci ve hatta üçüncü amelyatı olmak istiyorsan git derim ama benden sana tavsiye uzak dur

ASLA VE ASLA herşey olana kadar cok iyi sonrasında bu kadar suratsız ilgisiz ve alakasız bir dr olamaz
ve ikinci ve hatta üçüncü amelyatı olmak istiyorsan git derim ama benden sana tavsiye uzak dur
Bu iki yorumda size ait,toplamda zaten 3 yorumunuz var,ikisi iki farklı doktora karşı asla ve asla ameliyat olmayın tarzında. Acaba sizdemi bir sorun var yoksa başka bir doktoru tavsiye etmek içinmi foruma üye oldunuz merak ettim

Vallah Ben Dr hanimdan cok ama cok memnun kaldim
O üyenin amaçlı farklı zaten,gerçekçi değildi boşver Bak cezayı almış zaten.
Elif hanımı tanırım,ameliyat olmadım ama meme ameliyatı zamanında Hasan beyle birlikte çalışıyordu. Ameliyatlımda vardı,pansumanlarımda da vardı. Sohbet imkanımız oldu. Çok tatlı,başarılı bir doktor bence Memnun kalmana sevindim

dedektif gibisin cnm valla nasıl buluyorsun anında bunları. Senden birşey kaçmıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…