Canım merhaba ben 20 gün önce Tamer Şakrak ‘ a ameliyat oldum .. 400 cc Motiva ergonomiks kas üstü oldu ameliyatım . Çok rahat geçti . Ağrım olmadı yıllardır boşuna ertelemişim ....Tamer beyi kesinlikle tavsiye ederim .. çok güzel doğal bi sonuç elde ettim .. üst kısmı bomboş alt tarafta 2 cm lik bi çıkıntı vardı ... ama şimdi muhteşem oldu ...Merhaba arkadaşlar… Malum hala Dr arayışındayım. Dr Elif Eren Aydın’a meme protezi yaptıran ve memnun kalan var mı? Bir de Tamer Şakrak’la alakalı bilgi istiyorum. Çok teşekkür ederim olanlara geçmiş olsun
Ne kadara oldunuzCanım merhaba ben 20 gün önce Tamer Şakrak ‘ a ameliyat oldum .. 400 cc Motiva ergonomiks kas üstü oldu ameliyatım . Çok rahat geçti . Ağrım olmadı yıllardır boşuna ertelemişim ....Tamer beyi kesinlikle tavsiye ederim .. çok güzel doğal bi sonuç elde ettim .. üst kısmı bomboş alt tarafta 2 cm lik bi çıkıntı vardı ... ama şimdi muhteşem oldu ...
Fiyatlar Euro ya bağlı değişiyor , özelden konuşalımNe kadara oldunuz
Merhaba ameliyat oldunuzmu hangi dr a gittiniz bende Elif hanıma randevu aldım yorumlarınızı merak ediyorumMerhaba arkadaşlar… Malum hala Dr arayışındayım. Dr Elif Eren Aydın’a meme protezi yaptıran ve memnun kalan var mı? Bir de Tamer Şakrak’la alakalı bilgi istiyorum. Çok teşekkür ederim olanlara geçmiş olsun
Merhabalar ben temmuz başında olacağım.Prof. Dr Çiğdem Ünal Gülmeden'e muayeneye gideceğim.Kendisi acıbademin doktorlarından.Bir de benim tübüler memem var ve o bu konuda uzman.Meme asimetrileri vs.içime en çok o sindi.Merhaba ameliyat oldunuzmu hangi dr a gittiniz bende Elif hanıma randevu aldım yorumlarınızı merak ediyorum
Fiyat ne dedilerMerhabalar ben temmuz başında olacağım.Prof. Dr Çiğdem Ünal Gülmeden'e muayeneye gideceğim.Kendisi acıbademin doktorlarından.Bir de benim tübüler memem var ve o bu konuda uzman.Meme asimetrileri vs.içime en çok o sindi.
50-55 bin , mentor marka kullanıyor kadıköy acıbademde ameliyat ediyorFiyat ne dediler
Teşekkür ederim50-55 bin , mentor marka kullanıyor kadıköy acıbademde ameliyat ediyor
Ameliyat oldunuz mu ben Elif hanıma oldum ve çok çok memnun kaldımMerhaba arkadaşlar… Malum hala Dr arayışındayım. Dr Elif Eren Aydın’a meme protezi yaptıran ve memnun kalan var mı? Bir de Tamer Şakrak’la alakalı bilgi istiyorum. Çok teşekkür ederim olanlara geçmiş olsun
BenMerhaba arkadaşlar… Malum hala Dr arayışındayım. Dr Elif Eren Aydın’a meme protezi yaptıran ve memnun kalan var mı? Bir de Tamer Şakrak’la alakalı bilgi istiyorum. Çok teşekkür ederim olanlara geçmiş olsun
Ben 40 bin tl ye yaptirdim ama nisan ayindaydiMerhaba. Fiyat araştırması yaptınız mı? Dr elif hanımda ne kadar acaba?
Merhaba şuanda ne durumda protezleriniz yerleştimiBen 40 bin tl ye yaptirdim ama nisan ayindaydi