DR Efekan Çoşkunseven'e Lazer olan var,mı kızlar..

melankoli59

Canım kızıma ve torunuma hasretim; ( ; (
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
589
31
318
59
Etiler dünya gözde oğlum lazer ameliyatı olacak doktorumuz Lale Öktem hastaneden ayrıldığı için doktor değiştirmek zorunda kaldık..DR EFEKAN BEYİ istedik..Acaba diyorum prf Dr Hüsnü Güzel'imi isteseydik kararsız kaldım..Onunda çok iyi olduğunu söylemişlerdi..Efekan beye lazer olan varsa yada muayeneye gittiyse yardımcı olurmusunuz? kızlar...

merhaba:) ben efekan beye düzenli olarak yılda bir kontrollerimi yaptırıyorum. ama ilk olarak keratokonus hastalığı teşhisi konduğu için gitmiştim. efekan bey kornea alanında uzmanlaşmış başarılı bir doktor. memnun kalacağınızı sanıyorum. ama ben şöyle bir sorun yaşadım. keratokonus olmadığım anlaşılınca gözlerim de bozuk olduğu için efekan bey hemen lazer ameliyatı önerdi. ancak bende yoğun göz kuruluğu da olduğu için cesaret edemedim. retina muayenesi için gitttiğim doktorum da göz kuruluğu yüzünden lazer ameliyatına hiç sıcak bakmadı. zaten göz numaralarım da bu süre içinde değişiverdi. göz numaralarımın 0.50 dereceden fazla değiştiği için ameliyat olsam da bir süre sonra gerileme görmem kaçınılmazmış. kısaca ne kadar başarılı ve işinin ehli de olsa dünya göz hastaneden ziyade bir ticarethane. eğer siz oğlunuzun lazer ameliyatı olması konusunda kesin kararı vermişseniz efekan bey'e güvenebilirsiniz ama ameliyatın olup olmaması konusundaki kararı ona bırakmayın derim başka bir hastanede başka bir doktorla daha görüşmenizde fayda var bence. çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…