Canım bence rahim şekil bozukluğunu araştır sen pco olmana rağmen hamile kalmışsın 5 sene oldu benim hiç hamile kalamadım ben geçen hafta tüp bebek merkeziyle bir konuşma yaptım benim hsg de arkuat Uterus çıktı yani kalp şeklinde rahim çok abartılacak bir şey değil ama tutunması için eğer doktor gerek görürse engel olacak kadar şekil bozukluğu varsa müdahale etmek zorundayız dediler. Zaten rahim şekil bozukluğu düşüklere yol açabiliyor bende tüp bebek merkezinde bir görüşme yap detaylı incelesinler bide tüp bebek deyince hemen korkma lütfen orda daha detaylı bakıyorlar onlar uzman orda. Kişiye göre tedaviyle hamile kalanlar çok sadece önemli olan önce bi şekil bozukluğunu konuşmak ve onu ortadan kaldırmak genetik de ve spermde sorun yoksa ben bunun üstüne düşerim 2düşük olmuş.
Onun dışında lütfen omega 3 D vitamini folik asit ve İnositol kullan bu inositol pkolar için walla çok güzel bir vitamin adetleri düzenliyor ben ilaçla bile adet zor oluyordum artık oluyorum uzun uzun denemen lazım içmen lazım alıp arkana atarsan etkisini göremezsin sabırlı ol bununla hamile kalanlar bile var .. ben ne yapayım peki kuzum görüyosun 5 yıl oldu anca bebek görme ziyaretlerine giderim arkasından da hüngür hüngür ağlarım sürekli kuyruğu dik tutma halleri.. Allah herşeyin hayırlısını versin
Ben sana bişey diyim geçen haftalarda arkadaşım bebeğini kaybetti karnında 7 aylık öldü doğdu sezeryan ile aldılar cansız bedenini kızın kucağına verdiler sonra da çocuk toprağa verdi bebeğini.. bunu anlatıyorum çünkü Allah beterinden korusun neler var neler .. bir diğer arkadaş ise doğumda öldü bebeği annesiz kaldı yani Allah alıyorsa senden bi nedeni var bazen. Öncelik sağlık olmalı bende çok üzülüyorum ama bunları görünce şükür diyorum
koruyor rabbim demek kötülüklerden ne diyeyim
Kilo varsa ver sen gülüm inositol iç. Su bol bol tüket zaten sıcak yumurtalıkları çalıştırıyor inositol de yumurtaları kaliteleşitiriyor
Benimde adetlerim çok düzensiz di bazen 6ay 1 sene adet olmadığım oluyordu tüylenmelerim de var sıvılce kilo bunlar belirtileri zaten ama sonra eşimin sperm sorunu oldu meğer sadece bana bağlı değilmiş yani gerçekten herşeyi beraber yapmak gerekiyor beraber kilo vermek gerek beraber yeme içme düzeni beraber vitamin içmek lazım.. pkoya en iyi gelen şey stressiz yaşam ve sağlıklı beslenme
böyle düzeldi adetlerim