Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 yillik evliyim ve bircok dr gittim bebek sahibi olmak icin ve herkes cocuk sansinin %30larda oldugunu soyledi..Dr deniz gokalp kaya nin basarilarini duymustum ve gittigimde yaklasimi ve bilgisi sayesinde bebegim olacak demistim.tup bebekten once nedenlerini arastirip once uygun ortami yaratip sonrasinda tup bebek islemlerine baslatiyor.sanirim en onemli ozelligi de bu.Ayrica bi tatli bi ilgili doktor ki insan ayrilamiyor.sayesinde ilk denemede bebek sahibi oldum.Baska doktor aramamak lazimmis.bence alaninda 1 numara.[/QUOT
Sağlıkla büyütün bebeğinbizi inşallah . Bizde Deniz hanıma gitmeyi düşünüyoruz sormak istediğim şu aslında her muayene de kendisi mi ilgileniyor hastasıyla acaba ? İstediğiniz durumda ulaşabiliyor musunuz Deniz hanıma ? teşekkür ederim şimdiden .
merhaba biz de kısmetse bu ay gitmeyi düşünüyoruz 3. denememiz olacak Allah izin verirse ve araştırma içine girdik .Benim de doktorum deniz hanım. Aralıkta yaptı transferimi çok şükür ilk denemede tuttu. Çok güven veren bir doktor gerçekten başka doktor aramaya gerek yok
Merhaba deniz hanim tedaviyi liv hospital’da mı yapıyor?merhaba biz de kısmetse bu ay gitmeyi düşünüyoruz 3. denememiz olacak Allah izin verirse ve araştırma içine girdik .
Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşAllah ..
evet Liv de yapıyor biz cumartesi günü gittik tanıştık kendisyleMerhaba deniz hanim tedaviyi liv hospital’da mı yapıyor?
Ben de geçen ay ikinci bir fikir almak için doktor arayışındaydım. kendisini aramıştım ve asistanıyla konusmustum, ama cumartesi günleri calısmadıgını söylemişlerdi bana. Sonra ben de baska doktora gittim.evet Liv de yapıyor biz cumartesi günü gittik tanıştık kendisyle
merhaba , biz geçen cumartesi randevu alıp gittik bize cts günleri yok demediler . memnunum şu an için çok cici bi bayan bayaa bi sohbet ettik ve tedaviye basladık Allahın izniyle . siz hangi merkeze basladınız acaba ?Ben de geçen ay ikinci bir fikir almak için doktor arayışındaydım. kendisini aramıştım ve asistanıyla konusmustum, ama cumartesi günleri calısmadıgını söylemişlerdi bana. Sonra ben de baska doktora gittim.
Siz memnun kaldınız mı?
Benim yumurta toplamam c.tesi olmuştu kaç kez c.tesi muayene denk geldi . Çalışıyor yani belki o hafta yoktur.Ben de geçen ay ikinci bir fikir almak için doktor arayışındaydım. kendisini aramıştım ve asistanıyla konusmustum, ama cumartesi günleri calısmadıgını söylemişlerdi bana. Sonra ben de baska doktora gittim.
Siz memnun kaldınız mı?
Herhalde bana öyle denk geldi, şans işte.Benim yumurta toplamam c.tesi olmuştu kaç kez c.tesi muayene denk geldi . Çalışıyor yani belki o hafta yoktur.
Belkide. Şuan nerede tedavi görüyorsunuz?Herhalde bana öyle denk geldi, şans işte.
Şu anda tüp bebek tedavisinde değilim, tüp bebek uzmanlıgı olan bir doktordan durumumla ilgili ikinci bir görüş almak için deniz hanıma gitmek istemiştim. Kısmet olmayınca amerikan hastanesinden kayhan yakın’a gitmiştim o hafta.Belkide. Şuan nerede tedavi görüyorsunuz?
Tüp bebek mi gerekiyormuş? Nasıl bir yönlendirme aldınız?Şu anda tüp bebek tedavisinde değilim, tüp bebek uzmanlıgı olan bir doktordan durumumla ilgili ikinci bir görüş almak için deniz hanıma gitmek istemiştim. Kısmet olmayınca amerikan hastanesinden kayhan yakın’a gitmiştim o hafta.
Şu anda yumurta takibine devam ediyoruz, sonuc alamazsak polip aldırıp 3 ay da o sekilde deneyecegiz. Akabinde tüp bebek.Tüp bebek mi gerekiyormuş? Nasıl bir yönlendirme aldınız?
Tüp bebekle hamile kaldım 12. Haftaya kadar deniz hanım takip etti sonra arda lembet aynı hastanede riskli gebelik doktoru. 16. Haftaya kadar gittim daha sonra mesafeye yüzünden hastaneyi değiştirdim.Şu anda yumurta takibine devam ediyoruz, sonuc alamazsak polip aldırıp 3 ay da o sekilde deneyecegiz. Akabinde tüp bebek.
Siz tüp bebekle mi hamile kaldınız? Gebelik takibi sürecinde de deniz hanıma mı devam ediyorsunuz?
Hayırlısı olsun, allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Şimdi hangi hastahane ile devam ediyorsunuz?Tüp bebekle hamile kaldım 12. Haftaya kadar deniz hanım takip etti sonra arda lembet aynı hastanede riskli gebelik doktoru. 16. Haftaya kadar gittim daha sonra mesafeye yüzünden hastaneyi değiştirdim.