Tüp Bebek Merkezleri Dr Deniz Gokalp Kaya Tup Bebek Yaptiranlar

Hndnblim

Dr Deniz gokalp kaya tüp bebek yaptıranlar
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2018
1
0
48
Dr Deniz gökalp kaya tüp bebek yaptırıp memnun kalanlar kimler arkadaşlar ?

Son düzenleme:
8 yillik evliyim ve bircok dr gittim bebek sahibi olmak icin ve herkes cocuk sansinin %30larda oldugunu soyledi..Dr deniz gokalp kaya nin basarilarini duymustum ve gittigimde yaklasimi ve bilgisi sayesinde bebegim olacak demistim.tup bebekten once nedenlerini arastirip once uygun ortami yaratip sonrasinda tup bebek islemlerine baslatiyor.sanirim en onemli ozelligi de bu.Ayrica bi tatli bi ilgili doktor ki insan ayrilamiyor.sayesinde ilk denemede bebek sahibi oldum.Baska doktor aramamak lazimmis.bence alaninda 1 numara.

Deniz hanım sabırla tedavi ediyor benimle 5 aydır uğraşıyor fakat henüz istediğimiz seviyeye gelemedik sabırla bekliyorz.

Benimde dün transferimi yaptı Deniz hanım bakalım sabırla bekliyoruz sonucu

8 yillik evliyim ve bircok dr gittim bebek sahibi olmak icin ve herkes cocuk sansinin %30larda oldugunu soyledi..Dr deniz gokalp kaya nin basarilarini duymustum ve gittigimde yaklasimi ve bilgisi sayesinde bebegim olacak demistim.tup bebekten once nedenlerini arastirip once uygun ortami yaratip sonrasinda tup bebek islemlerine baslatiyor.sanirim en onemli ozelligi de bu.Ayrica bi tatli bi ilgili doktor ki insan ayrilamiyor.sayesinde ilk denemede bebek sahibi oldum.Baska doktor aramamak lazimmis.bence alaninda 1 numara.[/QUOT
Sağlıkla büyütün bebeğinbizi inşallah . Bizde Deniz hanıma gitmeyi düşünüyoruz sormak istediğim şu aslında her muayene de kendisi mi ilgileniyor hastasıyla acaba ? İstediğiniz durumda ulaşabiliyor musunuz Deniz hanıma ? teşekkür ederim şimdiden .

Benim de doktorum deniz hanım. Aralıkta yaptı transferimi çok şükür ilk denemede tuttu. Çok güven veren bir doktor gerçekten başka doktor aramaya gerek yok

Benim de doktorum deniz hanım. Aralıkta yaptı transferimi çok şükür ilk denemede tuttu. Çok güven veren bir doktor gerçekten başka doktor aramaya gerek yok
merhaba biz de kısmetse bu ay gitmeyi düşünüyoruz 3. denememiz olacak Allah izin verirse ve araştırma içine girdik .
Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşAllah ..

evet Liv de yapıyor biz cumartesi günü gittik tanıştık kendisyle
Ben de geçen ay ikinci bir fikir almak için doktor arayışındaydım. kendisini aramıştım ve asistanıyla konusmustum, ama cumartesi günleri calısmadıgını söylemişlerdi bana. Sonra ben de baska doktora gittim.
Siz memnun kaldınız mı?

Ben de geçen ay ikinci bir fikir almak için doktor arayışındaydım. kendisini aramıştım ve asistanıyla konusmustum, ama cumartesi günleri calısmadıgını söylemişlerdi bana. Sonra ben de baska doktora gittim.
Siz memnun kaldınız mı?
merhaba , biz geçen cumartesi randevu alıp gittik bize cts günleri yok demediler . memnunum şu an için çok cici bi bayan bayaa bi sohbet ettik ve tedaviye basladık Allahın izniyle . siz hangi merkeze basladınız acaba ?

Siz memnun kaldınız mı?
Benim yumurta toplamam c.tesi olmuştu kaç kez c.tesi muayene denk geldi . Çalışıyor yani belki o hafta yoktur.

Belkide. Şuan nerede tedavi görüyorsunuz?
Şu anda tüp bebek tedavisinde değilim, tüp bebek uzmanlıgı olan bir doktordan durumumla ilgili ikinci bir görüş almak için deniz hanıma gitmek istemiştim. Kısmet olmayınca amerikan hastanesinden kayhan yakın’a gitmiştim o hafta.

Şu anda tüp bebek tedavisinde değilim, tüp bebek uzmanlıgı olan bir doktordan durumumla ilgili ikinci bir görüş almak için deniz hanıma gitmek istemiştim. Kısmet olmayınca amerikan hastanesinden kayhan yakın’a gitmiştim o hafta.
Tüp bebek mi gerekiyormuş? Nasıl bir yönlendirme aldınız?

Tüp bebek mi gerekiyormuş? Nasıl bir yönlendirme aldınız?
Şu anda yumurta takibine devam ediyoruz, sonuc alamazsak polip aldırıp 3 ay da o sekilde deneyecegiz. Akabinde tüp bebek.
Siz tüp bebekle mi hamile kaldınız? Gebelik takibi sürecinde de deniz hanıma mı devam ediyorsunuz?

Şu anda yumurta takibine devam ediyoruz, sonuc alamazsak polip aldırıp 3 ay da o sekilde deneyecegiz. Akabinde tüp bebek.
Siz tüp bebekle mi hamile kaldınız? Gebelik takibi sürecinde de deniz hanıma mı devam ediyorsunuz?
Tüp bebekle hamile kaldım 12. Haftaya kadar deniz hanım takip etti sonra arda lembet aynı hastanede riskli gebelik doktoru. 16. Haftaya kadar gittim daha sonra mesafeye yüzünden hastaneyi değiştirdim.

Tüp bebekle hamile kaldım 12. Haftaya kadar deniz hanım takip etti sonra arda lembet aynı hastanede riskli gebelik doktoru. 16. Haftaya kadar gittim daha sonra mesafeye yüzünden hastaneyi değiştirdim.
Hayırlısı olsun, allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Şimdi hangi hastahane ile devam ediyorsunuz?

Deniz hanım ile 4 tedavinin ardından Bilgi ve deneyim konusunda tam puan, ilgi ve takip konusunda eksi puan verebileceğimi söyleyebilirim. Para ve akıl sağlığınızı emanet ediyorsunuz. Onun için iyi araştırma yapıp her anlamda aradığınız isim olduğundan emin olmadan başlamayın. İlgi önemli değil beni avutmasına gerek yok alanında ehil olsun demek de bir tercihtir. Öyle ise Deniz hanım doğru tercih ama...

Tecrübelerimizi daha geniş biçimde aktardığımız yazımıza da bakabilirsiniz. http://www.gedi.com.tr/tup-bebekte-...il-iste-deniz-gokalp-kaya-yorumlari-1580.html

X