• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr damla diyor, yuvarlak istiyorum.Ne yapmalıyım?

karttan baktım şimdi yuvarlak takmış ama vücuda yerleştirme şekli nedeniyle doğala yakın hafif damla gibi bir görüntü vermiş sanırım neyse sonuçta başarılı dr seçimine güvenmek iyi oluyor bu konuda, ben hiç sormamıştım ne takacak nasıl takacak sadece istediğimi söyledim dr da beğendiğini söyledi ve baktık beğenilerimiz epey ortak o zaman bana bırak dedi tamam dedim sonuçta ameliyattan sonra tam kafama göre yaptım seninkini ve çok güzel oldu dedi :)
:))

Napalim arzumcum biz de bu isin acemisiyiz iste :)) senin gibi hakim degiliz konuya bi de ne taksa bu burus burus memeden guzel olur nasilsa diye hic sormadim bile dogru duzgun aceminin sansi yaver gidermis benimki de rast gitti :))
Önemli olan senin mutlu olman canım ;)
Biz meme konusunu hatim ettik artık,eskilerdenim nede olsa :)

karttan baktım şimdi yuvarlak takmış ama vücuda yerleştirme şekli nedeniyle doğala yakın hafif damla gibi bir görüntü vermiş sanırım neyse sonuçta başarılı dr seçimine güvenmek iyi oluyor bu konuda, ben hiç sormamıştım ne takacak nasıl takacak sadece istediğimi söyledim dr da beğendiğini söyledi ve baktık beğenilerimiz epey ortak o zaman bana bırak dedi tamam dedim sonuçta ameliyattan sonra tam kafama göre yaptım seninkini ve çok güzel oldu dedi :)
Sen kime yaptirdin acaba hangi sehirdesin,oyle damacanayi kaldirirken falan kaslarin agriyo mu

Ankara tuba hilal Karadağ yenimahalle devlet hastanesi hiçbir yerim acimiyor kas alti değil zaten fasya altı benim 20 günden sonra hiçbir ağrı sizi yok

Back