• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr damla diyor, yuvarlak istiyorum.Ne yapmalıyım?

hehehehe karar verme sürecimin ne sancılı olduğunu bilirsin. Ben ameliyat olduysam herkes olur derim hep. Bugün baktım da kendi kendime şaşırdım. 6 yıl olmuş ve hiçbir sıkıntım yok. Nazar degdireceğim kendime:) İzlemeye aldım seni
KALEM1981 biliyorum, çok oluyoruz. Ama beni de izleyebilir misin? Ben de inşallah 2 ay sonra ameliyat olmayı düşünüyorum. Damla protezi görmek istiyorum. 6 yıl oldu demişsin. Daha da merak ettim. İzler misin beni?

Sen ve Libranınkiler zaten kararımı çok etkiledi :KK66:
hahah sagol canım vala ne yalan söliyim bana yuvarlak olduysa herkese yuvarlak olur gibi geliyo çunku benım üstüm çok zayıf ya ona ragmen top durmuyo top olsada ben ıkı kucuk toplarımı seviyorum yahu neyse tabi sen gne doktor gez mutlaka içine sineni yaptır damlada guzel yuvarlakda yuvarlakda asagıya iniyo zaten dusun tasın doktounla beraber sec :D

Şu damla yuvarlak olayını neden büyütüyorsunuz Dr un sana neyi uygun görüyor ise onu ol ama sadece damla takan Dr larda var sadece yuvarlak takanlarda.... damla sarkık durmuyor high profil olursa ama beden olarak uzun bedenin varsa bence daha hoş duruyor
sizin ki nedir damla mı yuvarlak mı

Arkadaşlar, göğüs dokum sıfır. göğüs kafesi 80 cm, meme ile birlikte 83,5 cm.Görüştüğüm 2 Dr da damla şeklini uygun gördü.Ama damlanın çok düşük bi ihtimal de olsa, dönebileceğini duymuştum.Bu yüzden yuvarlak istiyorum.Forum da benim gibi sıfır dokulu bazı arkadaşlarımın yuvarlak taktırdığını gördüm ve çok beğendim.Ama damla yaptıranlarınkini de çok beğendim.BİLİYORSUNUZ ARTIK BEN HERKESI ÇOK BEĞENIYORUM :KK70:Sadece bu dönebilir ihtimali beni korkutuyor.Yorumlarınızı bekliyorum.Yuvarlak diye ısrar etmeli miyim, yoksa Dr dan daha iyi mi bilcen sus bakiiim, diyip damla mı yaptırmalıyım.
Canım,görüştüğün doktorların en çok hangi protezi öneriyorsa atıyorum 10 doktorun 7 si gibi damla derse damla senşn için doğrudur. İçinde şüphe varsa hâlen başka birkaç doktorla daha görüş... Yuvarlak protez zaten doğru teknikle uygulandığında üstten alta doğru gayet güzel şekilde iniyor.O top top görüntüler eski tarihte kaldı ;) Damla nın dönme olasılığı var. Bu forumda damla protezi olupta protezi dönen ve tekrar ameliyat olup zorlu süreçlerden geçen arkadaşlara şahit olduk! Bu inkar edilemez.Ama protezi dönmeyende var.. Doktorun tecrübesi,dikkatli çalışmasındandır,şanstır bilemem. Bu karar senin doktorunla vereceğin bir karardır.. Hepimiz Süreçlerimizle buradayız. Ama kararlarımızı kendimiz verdik ;) Sende en doğru kararı vermen dileğiyle arkadaşım ;)

ama damlaya yakın durmuş üstlerim daha boş alta dogru dogru dolgunlasiyor yani dekolteden tasma olmuyor yuvarlaklarda dekoltede belirginlik var onu özellikle sordu Dr dekolte istermisin ona gore takacağım dedi dekolte giymedigimi dolgun ama ele gelmeyecek sekilde istediğimi doğala yakın durmasını söyledim cok da memnun kaldım silikonu göğsüne yedirdim alta dogru dolgunluk verdim dedi asla ele gelmeyecek dedi ama nasil bir secim yaptığını cok net bilmiyorum

ama damlaya yakın durmuş üstlerim daha boş alta dogru dogru dolgunlasiyor yani dekolteden tasma olmuyor yuvarlaklarda dekoltede belirginlik var onu özellikle sordu Dr dekolte istermisin ona gore takacağım dedi dekolte giymedigimi dolgun ama ele gelmeyecek sekilde istediğimi doğala yakın durmasını söyledim cok da memnun kaldım silikonu göğsüne yedirdim alta dogru dolgunluk verdim dedi asla ele gelmeyecek dedi ama nasil bir secim yaptığını cok net bilmiyorum
Ele gelmeyecek derken neyi kastettiğini anlamadım canım? Hepimiz dolgun ve eli dolduracak göğüsün hayalini kuruyoruz ya, ondan anlamadım.

Canim oval diye bir protez yok ki ya damladir ya yuvarlak
Damlanin higt yada ultra higti olabilir belki
Canım bence de yuvarlak tam yuvarlak oluyor ama damlanın üst lobu daha dolgun olanları oluyor yuvarlağa benzeyen.. Bence damlanın bir çeşitidir oval dediği. Dekoltesi daha dolgun olAnı..

Ele gelmeyecek derken neyi kastettiğini anlamadım canım? Hepimiz dolgun ve eli dolduracak göğüsün hayalini kuruyoruz ya, ondan anlamadım.
Canim protezin kenarlarının ele gelmesi bazı başarısız operasyonlarda hasta nin göğüs kafesi de cok zayıfsa benim gibi o zaman protez bazı noktalardan hissediliyormus ki en kotu sonuc bence hele ki evli bayanlar icin

Canım bence de yuvarlak tam yuvarlak oluyor ama damlanın üst lobu daha dolgun olanları oluyor yuvarlağa benzeyen.. Bence damlanın bir çeşitidir oval dediği. Dekoltesi daha dolgun olAnı..
Kontrole gidince sorayım yuvarlak mı dediğimde tam degil demişti neyi kastettiğini ben de merak ettim ama görüntüyü cok beğendim açıkcası nasil elde ettigini öğrenirim tipik yuvarlak takılanlara Hic benzemiyor doğal bir görünümü var bazıları damlanın sarkik durduğunu söylemiş benimkinde öyle bir duruş yok dolgun diri ve doğal göğüs gibi alta dogru dolgunlasiyor neyse öğrenince yazarım

karttan baktım şimdi yuvarlak takmış ama vücuda yerleştirme şekli nedeniyle doğala yakın hafif damla gibi bir görüntü vermiş sanırım neyse sonuçta başarılı dr seçimine güvenmek iyi oluyor bu konuda, ben hiç sormamıştım ne takacak nasıl takacak sadece istediğimi söyledim dr da beğendiğini söyledi ve baktık beğenilerimiz epey ortak o zaman bana bırak dedi tamam dedim sonuçta ameliyattan sonra tam kafama göre yaptım seninkini ve çok güzel oldu dedi :)

Back