Damla döner lafını burdan başka hiçbir yerde hiçbir doktor tarafından duymadım. Nedense bu forumda damlacılar yuvarlakçılar şeklinde fanatik gruplar var ve onlar diğer tarafı çürütmek için bire bin katıp anlatıyor, insanların kafasını karıştırıyorlar. Ben çok doktorla görüştm bilenler bilir, değişik tecrübeler edindim, şu an ameliyat önlüğünü giysem protez koyacak kadar bilgim var. Hiçbir zaman burda söylenenlerle hareket etmedim, körü körüne inanmadım araştırdım. Yuvarlak protez yaptırıp üzerinden yıllar geçince dekolte bölgesinde dalgalanma şikayetiyle yeniden ameliyat olan çok insan tanıdım, ama damla olup da dönen hiç kimse tanımadım. Bırakın artık şu lafları, doğrudüzgün bir doktora gidip kendine uygun abartısız protezler yaptıran herkes halinden memnun. Öncelikle tavsiyem güvenilir bir doktor, sonrasında en kaliteli protez, sonrasında damla ya da kas altı yuvarlak. Şahsen ben kaslarımın kesilip kas altına konmasını istemediğimden yuvarlak tercih etmedim, damla tercih ettim, acaba döner mi korkum hiç olmadı, aklıma bile gelmedi, yeni nesil kaliteli protezlerde ve işin ehli ellerde böyle bir olasılık çok çok düşük. Ama forumda dediğim gibi sanki tek konu buymuş gibi o kadar dillendirildi ki yeni arkadaşlar da doğal olarak korkuyor. Görüntüyle ilgili bir diyeceğim yok, kimi damlanın görüntüsünü sever kimi yuvarlağın. Ama damlada dekolte olmaz lafı da yalan. Sarkık görünüyor meselesi de algı meselesi tabi, bana kendiminkiler asla sarkık gelmiyor. Zaten damlaya anatomik denmesinin nedeni de doğal göğüs şeklinde olması. Neyse umarım ne olursa olsun gönlüne göre olsun, ama benden tavsiye araştırmadan fikir sahibi olma.