Dr coşkun levent taşcı teşekkür

cannevin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
2
0
,,dr coşkun levent taşcı ya yaklaşık 1.5 ay önce göğüs,sırt bel ve karın bölgeme yaklaşık 3 er gün ara ile slimlipo yaptırdım.yaşım 44 ve vücutta inanılmaz bir toparlanma ve hafiflik hiç bir zorluğu olmayan lokal anestezi ile yapılan işlemlerdi.yıllardır göğüs ağırlığını taşıdığıma değmezmiş,,yağ alınınca göğüs dahil hiç bir bölgede sarkma falanda olmuyor..10 gün oldu dolgu ve botoksumuda doktoruma yaptırdım ,, kendime güzel bir armağan verdiğimi düşünüyor konusunda gerçekten uzman olan doktorum coşkun levent taşcı ya ve superplast ekibine teşekkür ediyorum.
Vucunuzdaki yağları inanın taşımanıza deymez,göğüsler bile super ,,1.5 ayda diyetsiz spor ve diyetle bile gitmeyen inatçı yağlarımdan kurtuldum şimdiden 42 bedenden 38 bedene geldim ...
3 ay sonra daha farklı olacak ve vucut iyice toparlanacakmış, herkeze tavsiye eder,,
güleryüzlü doktorum dr.coşkun levent taşcı'ya tekrar tekrar teşekkür ederim...

,,dr coşkun levent taşcı ya yaklaşık 1.5 ay önce göğüs,sırt bel ve karın bölgeme yaklaşık 3 er gün ara ile slimlipo yaptırdım.yaşım 44 ve vücutta inanılmaz bir toparlanma ve hafiflik hiç bir zorluğu olmayan lokal anestezi ile yapılan işlemlerdi.yıllardır göğüs ağırlığını taşıdığıma değmezmiş,,yağ alınınca göğüs dahil hiç bir bölgede sarkma falanda olmuyor..10 gün oldu dolgu ve botoksumuda doktoruma yaptırdım ,, kendime güzel bir armağan verdiğimi düşünüyor konusunda gerçekten uzman olan doktorum coşkun levent taşcı ya ve superplast ekibine teşekkür ediyorum.
Vucunuzdaki yağları inanın taşımanıza deymez,göğüsler bile super ,,1.5 ayda diyetsiz spor ve diyetle bile gitmeyen inatçı yağlarımdan kurtuldum şimdiden 42 bedenden 38 bedene geldim ...
3 ay sonra daha farklı olacak ve vucut iyice toparlanacakmış, herkeze tavsiye eder,,
güleryüzlü doktorum dr.coşkun levent taşcı'ya tekrar tekrar teşekkür ederim...

Ben de sizinle ayni yastayim, sarkma olur diye düsünüyordum, peki bu dört seansin size toplam maliyeti ne
Oldu acaba cannevin, ödenebilir bir miktar mi?
Peki 3 er gün arayla yapildi, asiri halsizlik yorgunluk hissetmediniz mi?
Cevap icin simdiden tesekkürler

Arkadaslar bende Coşkun beye lazerli burun estetiği yaptırmak istiyorum . aradım ve 3 hafta sonrasına randevu verdiler :KK43: Daha önce operasyon yaptırmıs olan arkadaslar özellikle , Coşkun beyin telefonu varsa özelden yazabilir misiniz lütfen ... 3 hafta beklemek ızdırap gibi :KK43: belki de istediğim cevabı alamam bosuna beklemis olurum . En azından tlfondan görüsüp ön bilgi almak istiyorum . Halimi anlarsınız ...

X