Dr Cihat Baran Hasta Yorumları ( Burun Estetigi )

kartanesi11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
137
1
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Dr Cihat Baran'a burun estetigi olmayı düşünüyorum. Ameliyat olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.

Selamlar

cnm mraba aynı şeklde bende cihat barana estetik olmayı dusunuyorm eylule ameliyat tarıhımı aldım 2 arkadaşım oldu bu doktora ikisinin burnuda harıka onları gorunce krar verdim bende profosor zaten işinde uzman emin ellerde olcagımı biliyorum ıumarım herşey guzel olur çok guveniyorum bu doktora goruşmedede çok ilgililerdi

Euraosian tesekkurler cevabin icin. umarim hersey gonlunce olur. Cihat beye ameliyat olan arkadaslarinin resmini gormek mumkun mu? Cihat bey sana tasarim yapti mi?

Euraosian tesekkurler cevabin icin. umarim hersey gonlunce olur. Cihat beye ameliyat olan arkadaslarinin resmini gormek mumkun mu? Cihat bey sana tasarim yapti mi?

merhabalar, bu ağustosta cihat baran'a ameliyat oldum. burnum eğri ve büyüktü. ameliyat öncesi ilgilendi. güler yüzlü ve her estetisyen gibi lafları biraz çarpıtarak biraz dolaylı yoldan anltıyor. ameliyat günü ameliyatımı unuttuğu için baya korkuttu beni, güvenim sarsılmıştı. alçılar varken de pek umutsuzdum. kötü olacak diye. alçılar çıktığında çok şaşırdım, üzüldüm, ağlaıdm. hem doktor ilgilenmedi hem de ben neredeyse koşarak gittim ordan :) fakat bakıyorum aynaya abartmışım şişlikler indikçe anlıyorum. çok memnumum sonuçtan. ameliyatımın 1. ayı bir sorun yok neyse ki, burun deliklerim aynı, yamulma yok (ki eğri burunlar asla yüzde yüz düzelmez demişti) masaj vermedi, tasarım yapmadı. fiyat konusunda da oldukça yardımcı. iyi bir doktor yani. ameliyat sonrası morluklar olmuyolar nerdeyse, eli, hızlı. umarım güzel olur burnun :)

Sebastian bilgi paastigin icin cok tesekkurler. Gecmis olsun memnun olmana cok sevindi
. Ameliyatin acik teknik mi yoksa kapali teknik miydi? Ameliyati yeditepe univ hastanesinde mi oldun? Fiyat bilgisi de paylasabilirsen cok sevinirim. Ben duz bir burun istiyorum sen nasil istemisti istedigin gibi oldu mu? Arkadaslik istegi gonderdim kabul edersen sevinirim. Ben cihat Beyin ameliyat ettigini bir hastasini bizzat girmustum burnu
Egriydi Cihat bey duztti demisti burnu gercekten cok guzel olmustu ve hastasi ok memnundu ve kesinlikle tavsiye ediyorum demisti umarim senin de tam istedigin sekilde olur sislikler de tamamen inince :)

Eurosian merhaba eylulde ameliyat olmayi planliyordun ameliyat oldun mu? Nasil gecti memnun musun? Bilgi psylasabilirsen sevinirim

Eurosian arkadaslarinin ve ameliyat olduysan senin fotograflarindan paasmaniz mumkun mu? Cihat beyin ameliyat ettigi burunlari gormek istiyorum. Bir de sen de nefes alma problemi var miydi? Yalnizca estetik mi oldun ayni zamanda burun ici icin de ameliyat oldun mu? Benim nefes alma problemi de var kbb icin Yavhz Selim Pata ile birikte bir estetik ameliyati arsdtiriyorum

Sebastian nefes alma problemin da varmiydi? Burun icin icin kbb ameliyati da oldun mu? Evet ise doktorun kim? Mdmnun musun? sen de resim paylasabilisen cok cok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…