Bebek Beslenmesi dr.cihangir ertekin bebek bakım kitabı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dandini28

bebek kuşum,buruşuğum
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
1.024
11
358
Kocaeli
arkadaşlar,hamileyken bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabı almıştım.devam kitabını eşim bulamamıştı onun yerine dr.cihangir ertekinin bebek beslenmesi ve bakımı kitabını almış.kitapta yok yok...görürseniz alıp faydalanın derim.kaydirigubbakcemile5

bu kitapta ek besinlere geçiş döneminde faydalanabileceğimiz bebeğimiz için yemek tarifler de varmı? bende şimdiden öle bir kitap arayışı içindeyim de...

bu kitapta ek besinlere geçiş döneminde faydalanabileceğimiz bebeğimiz için yemek tarifler de varmı? bende şimdiden öle bir kitap arayışı içindeyim de...

evet tatlım,biçok konu var.istediğin tarif varsa kitaptan bulur sana yazarım istersen.

yok teşekkür ederim canım benim bebeğim daha henüz 2 buçuk aylık da ilerisi için öyle bi kitap istiyordum. çünkü ek besinlerle ilgili hiçbi fikrim yok:)
güzel bi kitap diyorsan bende bi tane edineyim ilk fırsatta.. sağol önerin için..
bebeğini sağlıcakla büyüt...

tatlım ek besinlerle ilgili sana küçük bi tüyo vereyim.bebeğine mama ya da anne sütü veriosan bazen kaşıkla vermeyi dene,kaşığa alışmaları dahi problem oluo.

bende şiddetle tavsiye ediyorum. bendekini benden sonra üç kişi daha hatim etti...hepside faydasını gördü...

bende.bu.kitabı.kızım.dogdugunda.almıstım.kesınlıkle.herkese.tavsıye.ederim.butun.sorularımın.cevabını.o.kıtapta.buldum.dıyeblırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…