• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Cihangir Cakici

Gizakpak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
9
0
86
Ankara
Merhaba arkadaslar,
Arkadaslarimdan Cihangir Cakici'nin cok iyi bir dr oldugunu duydum. Normal dogumu destekliyormus. Sizin de dusuncelerinizi almak isterim. Memnun kaldiniz mi, herhangibir sikinti yasadiniz mi, muayene ve dogum ucretini biliyor musunuz?

Merhaba,

Ben de Cihangir Çakıcı hakkında güzel yorumlar okudum. Haftaya Cuma günü için randevu aldım. Açıkçası doğru tercih yapıp yapmadığımdan emin değilim. Muayeneden sonra düşüncelerimi mutlaka paylaşırım burada :)

Merhaba arkadaslar,
Arkadaslarimdan Cihangir Cakici'nin cok iyi bir dr oldugunu duydum. Normal dogumu destekliyormus. Sizin de dusuncelerinizi almak isterim. Memnun kaldiniz mi, herhangibir sikinti yasadiniz mi, muayene ve dogum ucretini biliyor musunuz?

merhabalar,

cihangir beyle ilgili yorumlarınızı paylaşacağınızı söylemişsiniz ama gerisi gelmemiş acaba memnun kalmadınız mı? ben de kendisine görünmek istiyorum ama kararsızım..

Dün Tepe Prime iş merkezin'de Cihangir Çakıcı'nın Kliniğine muayene için gitmiştim. Cihangir Bey'in hastalara karşı gösterdiği iyi niyet ve tutumunu çalışanlarına da göstermesini umuyorken dün tartışmanın ortasında kaldık benimle birlikte 5 hasta daha vardı kızı yaşındaki çalışanına ağza alınmayacak kırıcı sözler sergiledi ve hastanın sonucunu buruşturup elemanının yüzüne attı ben böyle bi manzarayla ilk kez karşılaştım çalışanını işten çıkarttı ve o kızın ağlamasına şahit olduk hepimiz her ne olursa olsun bu davranış etik değildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben Cihangir bey'e aşılama yaptırdım. İlk aşılamamda tuttu ve ikiz bebek sahibi olacağımı öğrendim. Çok mutlu olmuştum. Ancak sonrasında verilen hormonlar benim yumurtalıklarımı aşırı şişirdi ve ohss oldum. İlk ayımda 9 aylık hamile gibi gezdim. Bu sendromu atlattıktan sonra aşırı mide bulantılarıyla savaştım. 2li ve 4lü tarama testlerim iyi çıktı. Cihangir beye her gittiğimde çok hastası olduğu için 5 dk görebildik bebekleri. Bir bebeğimin yüzünü göstermiyor diye 14. Haftadan 18. Haftaya kadar göremedik. 19. Haftada yüzünü göremediğimiz bebeğimin suyu azalmaya başladığını öğrendik ancak bu azalma çok ciddi boyutta deüil henüz dedi. Benim içime sinmedi bursada abimin doktoruna gittim. Orada bir şok yaşadım. Kendisi bir bebeğimin suyunun bittiğini ikisinin de yakkn bir zamanda doğacağını ve 21. Haftada doğann bir bebeğin yaşayamayacağını söyledi. Aynı zamanda bebeğimin birinin burnunun hypoplastic olduğunu yani özürü doğabileceğini söyledi. Ben bunun üzerine 2 doktora daha gittim acil olarak. Onlr da aynı şeyi trkrarladı. Cihangir beyi aradığımda eşime 'ben oyle birsey gormedim. Yüzünü göstermiyordu zaten. E hasta bir bebek olsa bile diğerinden vazmı geçeceksiniz' saçma sapan sözler söyledi telefonda. Gelelim hemen dedik anneler günü programı varmış. Hemen ankarada perinatoloji uzmanı aradık. Özgür Deren'in bu konuda çok iyi olduğunu duyduk ve kendisinden randevu aldık. Muaywnesi sonucunda o da bebeğin suyunun nerdeyse bittiğini ve burnununhypoplastic olduğunu söyledi. Malesef çok üzülerek çok ağlayarak indirgeme işlemi yaptırmak zorunda kaldım. 22. Haftamdaydım. 26+4te de diğer kızım dünyaya geldi. Ölen bebeğim kendisini dışarı atmak istedi. 2 ay küvözde kaldıktan sonra şuan çok şükür iyi. söylemeye çalıştığım şey Cşhangir bey aşılama ve ya tüp bebekte iyi olabilir.ancak hamile kaldıktan sonra kontrole gitmenizi tavsiye etmiyorum özellkle çoğul gebelikse yüksek riskli gebelik uzmanına gidin mutlaka. Kesinlikle tek doktora güvenmeyin. Cihangir çakıcı gibi çok meşhur doktorların vakti hiç olmuyor. Yeterince iyi bakmıyorlar ultrasonda. İyi iyi deyip gönderiyorlar. Ya da yüzünü zaten görmemiştik diyebiliyorlar günün sonunda. Siz de benim yaşadıklarımı yaşamayın. İnşallah bebeklerinizş sağlıkla ve zamanınds kucsğınızs alırsınız.

Back