dr.cihangir çakıcı

Merhaba Ben Cihangir Çakıcı'nın hastasıydım. Kendisinden çok memnun kaldım. Kendimi çok rahat hissediyordum Cihangir Hoca'da. Bir oğlum var şuanda. Şimdi ikincisini düşünüyorum, tekrar kendisine gideceğim.

Ben de cihangir cakici ya gitmistim gebelik takibi ve dogum icin.
Cok memnun kaldim. Ankara daki herkese tavsiye ederim.
Tup bebek ve sorunlu gebeliklerde de bi numara.

merhaba
cihangir çakıcıya başka giden kimse var mı? yaklaşımı nasıl? ilgili bir doktor mu? aşılama ve tüp bebek konusunda başarısı nasıl bir bilginiz var mı acaba?

Bence Cihangir beye gideyim mi gitmeyeyim mi diye dusunmeyin bile. İnanilmaz ilgili guleryuzlu sakin ve huzur veren bir doktor. Kapida karsilar hasta gibi degil misafir gibi hissettirir. En sacma sorulara bile ayni sabirla cevap verir, hic usenmez sagolsun :) Tup bebek konusunda da Turkiye'de ilk uce girer odulleri var hatta yanilmiyorsam ilk kimyasal tup bebegi dogurtmustu. Ben hastasi olarak herkese tavsiye ederim. Pisman olmazsiniz.

Benim doktorum Cihangir hoca ve hamileliğimin başından beri ona gidiyorum. Çok memnunum kendisinden, iyi ki onu seçmişim. Nasip olursa doğumumu da onunla yapıcam. Herkese tavsiye ederim.

Benim doktorum Cihangir hoca ve hamileliğimin başından beri ona gidiyorum. Çok memnunum kendisinden, iyi ki onu seçmişim. Nasip olursa doğumumu da onunla yapıcam. Herkese tavsiye ederim.

merhabalar cihangir beyin hastası olduğunuzu yazmışsınız, rica etsem muayene fıyatlarını ögrenebılırmıyım, bir de kendısının doğum ıcın onerdıgı bır yer var mı yoksa tamamen bıze mı bırakıyor secımı?

Merhaba, Cihangir hocanın internet sitesinde anlaşmalı olduğu hastanelerin listesi var. Siz bu hastanelerden istediğiniz birini seçiyorsunuz. Muayene ücretini buradan yazmak doğru olur mu bilemediğim için yazmak istemiyorum. Dilerseniz muayenehaneyi arayıp öğrenebilirsiniz.

Merhabalar. ben de Cihangir Bey'e gidiyorum. 17 haftalık hamileyim. Seneler önce Ankara'da normal doğumu destekleyen doktorları araştırırken karşılaştım ilk Cihangir Bey'in adıyla. Hakkında bir tane bile kötü yorum okumadım, duymadım. Bazı yakın arkadaşlarım da doğumlarını onunla gerçekleştirdi ki bunlar sorunlu doğumlardı. Ancak doktorun tavrından hepsi çok memnundu. Benim de içim çok rahat açıkçası. Çok sakin, işini bilen bir doktor. Anlaşmalı olduğu hastanelerden siz hangisini seçerseniz orada gerçekleştiriyor doğumu.

Normal doğum taraftarı kendisi. Öyle ki doktorumun kim olduğunu söylediğimde "o zaman normal doğum yapacaksın" diyorlar :) Sıkıntılı bir doğum olunca çok ilgi gösterdiğini duydum arkadaşlarımdan ki bu arkadaşlarım bir perde almak için bile 1 ay mağaza mağaza gezen, çok seçici tiplerdir :) Baba adaylarıyla da iletişimi iyidir. Her muayenede eşime de halini hatrını sorar.

Zaten hastanelerin doğumhanesini kullanan doktorlardan birisi kendisiymiş :) diğer doktorlar genelde sezeryan yaptıkları için doğumhane pek kullanılmıyormuş.

Cihangir hoca çok güleryüzlü anlayışlı bir doktor en saçma sorularınıza bıle cevap verir ve herzaman sizi ayakta karşılar hal hatır sorar...Vajınusmus tedavisi görmüş bir bayan olarak o masaya oturmak yarı ömürdü benim için bayanlara nekadar naif yaklaşılması gerektiğini gayet iyi bilen bi hoca polıp amelıyatımı aşılamamı Cihangir hocam yaptı şimdi beklıyorum sonuç için...Cihangir hocamın elinden geleni yaptığına Eminim saten olur yada olmaz hersey Allahtan şimdilik başka doktora gitmeyi hiç düşünmüyorum hatta hamile kalırsam Allah'ın ıznıyle doğumumu Cihangir Hocada düşünüyorum...

Back
X