Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben tedavimi Canım doktorum Çigdem Tezcan sayesinde tamamladım. Kendisi Bursa icin kesinlikle şans. Gittiginizde zaten basarabileceginizi goreceksiniz. Hic tereddüt etmeden gidebilirsiniz.
2013 ten beri ( Ppembekrizantemler ve candash ) hesaplarınla birlikte bu doktorun reklamını yapıyorsun. Kendi mesajlarını beğeniyorsun, kendini beğeniyorsun yedik mi yemedik
derler ya Ölüyü çok yıkarsan boku çıkar diye işte o misal....
2013 ten beri ( Ppembekrizantemler ve candash ) hesaplarınla birlikte bu doktorun reklamını yapıyorsun. Kendi mesajlarını beğeniyorsun, kendini beğeniyorsun yedik mi yemedik
derler ya Ölüyü çok yıkarsan boku çıkar diye işte o misal....
Ne yersin ne içersin bilmem ama ben de Çiğdem Hanımın hastalarından biriyim. Eksik bile yazmış arkadaş. Gitmeden önce o kadar çok doktor araştırdım ki. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olup rol kesenler Çiğdem Hocanın tırnağı olamazlar.