Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ayni sekilde gorusmeye gittim ayni seyleri yasadim .Dediginiz gibi sempatik bir doktor fakat ameliyat kesinlesmeden burun planlamasi yapilmadigi icin kafamdada ameliyat sonrasina dair soru isaretleri oldugu icin erteledim.Sitedede Dr beyin bazi ameliyatlari icin olumsuz yorumlar okudum tabi bunlar seneler oncesiymis.Bende guncel durumlari merak ediyorum.ben olmadım görüşmüştüm sadece. içime pek sinmemişt çünkü çok az görüşebildik küçültürüz ederiz diye üstü kapalı konuşuyor para yatırın ameliyat günü alın öyle planlarız demişti. biraz anlaşılabilir bir durum çok yoğun hastane kendiside baş hekim ön görüşmeye vakit ayıramıyor ama dediğim gibi öyle körlemesine para yatırıp ameliyat olmak istememiştim. kendisini baya sevmiştim çok tatlı bi doktor
Cok gecmis olsun.Ilk ameliyatinizi ne kadar sure once oldunuz.sonraki ameliyatlarinizi da cem bey mi yapti.Ben cem karasa ilk aneliyatimi oldum sonuc cok kotu oldu ve uc kez ameliyat olmak zorunda kaldim
7 sayisi yine az bir sayi olmus bende daha fazlasini gozlemlemistimminstgramdan takip ediyorum gün de 7 ameliyat yapıyor neredeyse bu çok fazla değil mi ya hata olmaması imkansız
aynen canım dün özellikle saydım hikaye de paylaşmış 9 taneydi şaka gibi7 sayisi yine az bir sayi olmus bende daha fazlasini gozlemlemistimm
yaaa çok mükemmel çok ilgili bi doktor bence en azından bana karşı öyleydi. Ameliyattan sonra ödeniyor para sen baya bi yanlış anlamışsın herhalde cem beyi ben 2. Haftamdayım sıfır şişlik sıfır morlukla geçirdim bu iki haftayıda cidden öneririm olmadıysanız gidip görüşün tekrardan bence ama sezgin öztürkte çok iyi bir doktormuş diye dyydumben olmadım görüşmüştüm sadece. içime pek sinmemişt çünkü çok az görüşebildik küçültürüz ederiz diye üstü kapalı konuşuyor para yatırın ameliyat günü alın öyle planlarız demişti. biraz anlaşılabilir bir durum çok yoğun hastane kendiside baş hekim ön görüşmeye vakit ayıramıyor ama dediğim gibi öyle körlemesine para yatırıp ameliyat olmak istememiştim. kendisini baya sevmiştim çok tatlı bi doktor
yaaa çok mükemmel çok ilgili bi doktor bence en azından bana karşı öyleydi. Ameliyattan sonra ödeniyor para sen baya bi yanlış anlamışsın herhalde cem beyi ben 2. Haftamdayım sıfır şişlik sıfır morlukla geçirdim bu iki haftayıda cidden öneririm olmadıysanız gidip görüşün tekrardan bence ama sezgin öztürkte çok iyi bir doktormuş diye dyydumben olmadım görüşmüştüm sadece. içime pek sinmemişt çünkü çok az görüşebildik küçültürüz ederiz diye üstü kapalı konuşuyor para yatırın ameliyat günü alın öyle planlarız demişti. biraz anlaşılabilir bir durum çok yoğun hastane kendiside baş hekim ön görüşmeye vakit ayıramıyor ama dediğim gibi öyle körlemesine para yatırıp ameliyat olmak istememiştim. kendisini baya sevmiştim çok tatlı bi doktor