• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Cem karas ameliyat olup memnun olmayanlar varmı ?

Merhaba;

Ben 6 Şubatta amewliyat oldum. Suan burnum 1 ayı geçi. kimse ameliyat oldugumu anlamadı 15 yıllık arkadaslarım bile. Belki benden kaynaklı bir kac problem var. Mesela hala çift yastıkla ve sırt üstü yatıyorum. yan ve tek yastıkla yatınca burnum şişiyor ve tıkanıyor. benim nefes almamda da problem vardı.. Ameliyattan sonra 1 ay olmasına ragmen o problem düzeldi sayılır ki daha ödemli çok memnunum nefes almaktan. . bir yerinde de çökme var gibi geliyor ama ödemlerin inmesinden de kaynaklanabilirmiş internette öyle okudum.. DRun hemsiresi çok iyi gelin bi kontrol edelim dedi. Hafta sonu gidip kontrol yaptıracagım. Genel olarak drdan ve tavrından memnunum. İnstagram sayfasında fazla burun görüntüsü yok. Hastalar rahatsız oldugu için sadece storye koyuyor. Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim.

merhaba bende cem beyde ameliyat olmaya karar verdim fakat hakkında cok ta olumsuz yorum duyuyorum. ameliyat sonrasıs çökme olması ve nefes problemi yaşamanız beni etkiledi . kontrole gittiniz mi? sonuç ne oldu sizin. QUOTE="kaldem, post: 50008802, member: 113734"]Merhaba;

Ben 6 Şubatta amewliyat oldum. Suan burnum 1 ayı geçi. kimse ameliyat oldugumu anlamadı 15 yıllık arkadaslarım bile. Belki benden kaynaklı bir kac problem var. Mesela hala çift yastıkla ve sırt üstü yatıyorum. yan ve tek yastıkla yatınca burnum şişiyor ve tıkanıyor. benim nefes almamda da problem vardı.. Ameliyattan sonra 1 ay olmasına ragmen o problem düzeldi sayılır ki daha ödemli çok memnunum nefes almaktan. . bir yerinde de çökme var gibi geliyor ama ödemlerin inmesinden de kaynaklanabilirmiş internette öyle okudum.. DRun hemsiresi çok iyi gelin bi kontrol edelim dedi. Hafta sonu gidip kontrol yaptıracagım. Genel olarak drdan ve tavrından memnunum. İnstagram sayfasında fazla burun görüntüsü yok. Hastalar rahatsız oldugu için sadece storye koyuyor. Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim.[/QUOTE]

cem karas iyidir.hem işinde başarılı hem cana yakın.ben kendısıne amelıyat olmadım aynı hastanede baska dr a olmustum ama cem beyın burunlarını cok begenıyorm.

bende ekol de ameliyat oldum halis ünlüye. Cem bey iyidir güzel burun yapar eğlencelidir ama acayip şişip morarıyor hastaları.

Merhaba ameliyatimin 2. Günü. Suan nefes alamamamdan baska sknti yok. Morluklarım da cok fazla degil sislikerim var. Sureci burdan paylaşacağım

Gunaydin kizlar. Bu gun morluklarim artti sisliklerim de öyle. Bu sureci burdan paylasiyorum cunku bende ameliyat oncesi aratirmalarimda bu sekilde bi surecle yardimci olucak cok fazla yazi goremedim. Bu sekilde ameliyat oclak arkadaslara daha iyi fikir vermis olurum diye düşünüyorum. Ameliyat sirasinda doktorumun cektigi oncesi sonrasi fotografi yukleyemedim nasil yaicagimi bilen varsa yardimci olabilir mi

Gunaydin kizlar. Bu gun morluklarim artti sisliklerim de öyle. Bu sureci burdan paylasiyorum cunku bende ameliyat oncesi aratirmalarimda bu sekilde bi surecle yardimci olucak cok fazla yazi goremedim. Bu sekilde ameliyat oclak arkadaslara daha iyi fikir vermis olurum diye düşünüyorum. Ameliyat sirasinda doktorumun cektigi oncesi sonrasi fotografi yukleyemedim nasil yaicagimi bilen varsa yardimci olabilir mi
Geçmiş olsun ne kadara oldun

Ameliyat sirasinda cekilen onecesi sonrasi bu. Ilerleyen zamanlarda da foro paylasicam

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-19-07-21-58.png
    Screenshot_2017-04-19-07-21-58.png
    213,3 KB · Görüntüleme: 388
  • Screenshot_2017-04-19-07-21-47.png
    Screenshot_2017-04-19-07-21-47.png
    211 KB · Görüntüleme: 390
Ameliyat sirasinda cekilen onecesi sonrasi bu. Ilerleyen zamanlarda da foro paylasicam
geçmiş olsun ameliyat videolarınızı izlemiştim cem beyin instagramında. ameliyat sonrası uzun dönem sonuclarınızı özellikle cok merak ediyorum. kendisinde ameliyat olmaktan son 2 gün kala vazgecmiştim.

Ben de 20 Haziranda Cem Beye amelyat oldum. Iyiki de olmuşum.. hayatımda yaptgım en guzel seylerden biri oldu.. sonrasında da hiç agrı cekmedim bukadr kolay olcagnı tahmin etmezdim..

geçmiş olsun ameliyat videolarınızı izlemiştim cem beyin instagramında. ameliyat sonrası uzun dönem sonuclarınızı özellikle cok merak ediyorum. kendisinde ameliyat olmaktan son 2 gün kala vazgecmiştim.
Niye vazgectiniz acaba bende ayni sekilde vazgectim ama hala karasizim olsam mi olmasam mi diye.Burnumda hafif bir kemer var ve ileriye donuk ya simdiki halimden kotu olursa diye endise ediyorum.Izmirde bu isi iyi yapan kimler vat yardimci olur musunuz acaba??

Merhaba olumsuz birkaç örnek duydum cevremden ve forumda okuduklarımdan sonra vazgectim.
Niye vazgectiniz acaba bende ayni sekilde vazgectim ama hala karasizim olsam mi olmasam mi diye.Burnumda hafif bir kemer var ve ileriye donuk ya simdiki halimden kotu olursa diye endise ediyorum.Izmirde bu isi iyi yapan kimler vat yardimci olur musunuz acaba??
ne

Merhaba cereneren35 hanim.Ameliyatinizin uzerinden zaman gectigine gore olumlu yada olumsuz yorumlayabilir msiniz? Burnunuzda sekil olarak bozukluk yada nefes problemi oldu mu?Dr bey hakkinda yorimlariniz nedir?

Merhaba;

Ben 6 Şubatta amewliyat oldum. Suan burnum 1 ayı geçi. kimse ameliyat oldugumu anlamadı 15 yıllık arkadaslarım bile. Belki benden kaynaklı bir kac problem var. Mesela hala çift yastıkla ve sırt üstü yatıyorum. yan ve tek yastıkla yatınca burnum şişiyor ve tıkanıyor. benim nefes almamda da problem vardı.. Ameliyattan sonra 1 ay olmasına ragmen o problem düzeldi sayılır ki daha ödemli çok memnunum nefes almaktan. . bir yerinde de çökme var gibi geliyor ama ödemlerin inmesinden de kaynaklanabilirmiş internette öyle okudum.. DRun hemsiresi çok iyi gelin bi kontrol edelim dedi. Hafta sonu gidip kontrol yaptıracagım. Genel olarak drdan ve tavrından memnunum. İnstagram sayfasında fazla burun görüntüsü yok. Hastalar rahatsız oldugu için sadece storye koyuyor. Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim.
Merhaba gecmis olsun suan durumunuz nedir burnunuzdan memnun musunuz ? Bende estetik icin Dr arayisindayim Cem beyin ameliyatindan memnun kaldiniz mi

Merhabalar burnunuzdan memnun musunuz? Herhangi bir goruntude bozukluk gerceklesti mi Dr Cem beyi tavsiye eder msiniz?

Back