- 23 Temmuz 2010
- 415
- 100
- 123
- Konu Sahibi cansuturkuaz1453
Dr cem karas ameliyat olup sonrasında memnun olmayan varmı ? varsa deneyimlerini bilgilerini bizimle paylaşabilirmi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr cem karas ameliyat olup sonrasında memnun olmayan varmı ? varsa deneyimlerini bilgilerini bizimle paylaşabilirmi..
Geçmiş olsun ne kadara oldunGunaydin kizlar. Bu gun morluklarim artti sisliklerim de öyle. Bu sureci burdan paylasiyorum cunku bende ameliyat oncesi aratirmalarimda bu sekilde bi surecle yardimci olucak cok fazla yazi goremedim. Bu sekilde ameliyat oclak arkadaslara daha iyi fikir vermis olurum diye düşünüyorum. Ameliyat sirasinda doktorumun cektigi oncesi sonrasi fotografi yukleyemedim nasil yaicagimi bilen varsa yardimci olabilir mi
5 bine oldm ama kisiye gore degisiyor fiyatlar.Geçmiş olsun ne kadara oldun
geçmiş olsun ameliyat videolarınızı izlemiştim cem beyin instagramında. ameliyat sonrası uzun dönem sonuclarınızı özellikle cok merak ediyorum. kendisinde ameliyat olmaktan son 2 gün kala vazgecmiştim.Ameliyat sirasinda cekilen onecesi sonrasi bu. Ilerleyen zamanlarda da foro paylasicam
Niye vazgectiniz acaba bende ayni sekilde vazgectim ama hala karasizim olsam mi olmasam mi diye.Burnumda hafif bir kemer var ve ileriye donuk ya simdiki halimden kotu olursa diye endise ediyorum.Izmirde bu isi iyi yapan kimler vat yardimci olur musunuz acaba??geçmiş olsun ameliyat videolarınızı izlemiştim cem beyin instagramında. ameliyat sonrası uzun dönem sonuclarınızı özellikle cok merak ediyorum. kendisinde ameliyat olmaktan son 2 gün kala vazgecmiştim.
neNiye vazgectiniz acaba bende ayni sekilde vazgectim ama hala karasizim olsam mi olmasam mi diye.Burnumda hafif bir kemer var ve ileriye donuk ya simdiki halimden kotu olursa diye endise ediyorum.Izmirde bu isi iyi yapan kimler vat yardimci olur musunuz acaba??
Ameliyat sirasinda cekilen onecesi sonrasi bu. Ilerleyen zamanlarda da foro paylasicam
Merhaba cereneren35 hanim.Ameliyatinizin uzerinden zaman gectigine gore olumlu yada olumsuz yorumlayabilir msiniz? Burnunuzda sekil olarak bozukluk yada nefes problemi oldu mu?Dr bey hakkinda yorimlariniz nedir?Ameliyat sirasinda cekilen onecesi sonrasi bu. Ilerleyen zamanlarda da foro paylasicam
Merhaba gecmis olsun suan durumunuz nedir burnunuzdan memnun musunuz ? Bende estetik icin Dr arayisindayim Cem beyin ameliyatindan memnun kaldiniz miMerhaba;
Ben 6 Şubatta amewliyat oldum. Suan burnum 1 ayı geçi. kimse ameliyat oldugumu anlamadı 15 yıllık arkadaslarım bile. Belki benden kaynaklı bir kac problem var. Mesela hala çift yastıkla ve sırt üstü yatıyorum. yan ve tek yastıkla yatınca burnum şişiyor ve tıkanıyor. benim nefes almamda da problem vardı.. Ameliyattan sonra 1 ay olmasına ragmen o problem düzeldi sayılır ki daha ödemli çok memnunum nefes almaktan. . bir yerinde de çökme var gibi geliyor ama ödemlerin inmesinden de kaynaklanabilirmiş internette öyle okudum.. DRun hemsiresi çok iyi gelin bi kontrol edelim dedi. Hafta sonu gidip kontrol yaptıracagım. Genel olarak drdan ve tavrından memnunum. İnstagram sayfasında fazla burun görüntüsü yok. Hastalar rahatsız oldugu için sadece storye koyuyor. Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim.
Merhabalar burnunuzdan memnun musunuz? Herhangi bir goruntude bozukluk gerceklesti mi Dr Cem beyi tavsiye eder msiniz?Gunaydin kizlar. Bu gun morluklarim artti sisliklerim de öyle. Bu sureci burdan paylasiyorum cunku bende ameliyat oncesi aratirmalarimda bu sekilde bi surecle yardimci olucak cok fazla yazi goremedim. Bu sekilde ameliyat oclak arkadaslara daha iyi fikir vermis olurum diye düşünüyorum. Ameliyat sirasinda doktorumun cektigi oncesi sonrasi fotografi yukleyemedim nasil yaicagimi bilen varsa yardimci olabilir mi