How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Dr. Burhan Dadaş Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

damlabudak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
24
0
36
Bursa
merhaba ben 4 gün snra burhan dadaşa estetik olucam ama daha önce giden varmı?ameliyat sonunda çok ağrı oluyomu merak ediyorum açıkcası korkuyorumda biraz :/

Denemiş biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.Estetik konusunda başarısız çok hastası var.Ben çok pişman oldum ameliyat olmayı düşünenler büyük cesaret...

Merhaba ben ameliyat olali 2.5 sene oldu kesinlikle hic bir aci hissetmedim iyilesme sürecinde. Görüntü olarak zaten beklediğim sonuca ulaştım ek olarak nefes problemimde gitti eskiden nefes almıyomusum onu anladim ameliyattan sonra. Gitmeyi dusunen herkese tavsiye ederim.

gayet ilgili birisi burhan bey, 3 sene önce özel bir operasyon geçirdim ve ne bir ağrı ne de bir problem yaşadım.

Ülkemizde Burhan bey gibi ilgili, alanında üst düzey birisi görebilmek çok güzel. kendisine bu vesileyle bir kere daha teşekkür ediyorum.

Büyük şans çok iyi cesaret bekleyen hastalarda 3. ameliyatım diyenleri duyduğum halde bende cesaret örneği gösterdim ama sonuç senin kadar şanslı olamadım her aynaya bakışımda iyi dileklerimi sunuyorum kendisine özellikle ikinci kez masaya yatırıp hiçbir degisiklik yapmadan kaldırdığı içinde sonsuz ilgili birisi kesinlikle asla tavsiye etmiyorum bir tek ben değil beklemede 2 kişiyle karşılaştım aynı sorunları yaşamıştır bütün bunların dışında yaşadığım tampon ağrısını hayatım boyunca unutmayacağım doğum yaptım bu kadar acı yaşamadım herkes kararını vermekte özgür

Eğer biraz araştırırsan kendisinin çok ciddi bir kariyeri var. Zaten ülkemizdeki böyle sayılı hekimler var. Burhan bey 6 yıl babamın kanser ameliyatını yapan doktorumuz olduğu için tanışmamız daha eskiye dayanıyor. Bende 2 ay önce kendisine ameliyat oldum kendisine ve gerçekten çok başarılı bir cerrah. Hem görünüm anlamında tam olarak istediğimi aldım, hemde nefes alma sorunum ortadan kalktı. Denemiş biri olarak kesinlikte tavsiye ediyorum..

9c849986-98cc-4cfd-94e0-460ad5dde8df.jpg

Back