Dr bülent tekerekoglu vs Dr altan yücetas

Superikizannesi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
54
12
18
Merhaba hanimlar.
Dr. Bülent tekerekoglunda ameliyat olanlar varmi acaba? Bilgi verebilirmisiniz? Memnun kaldinizmi? Ben karin germe, meme büyütme ve basen, ic bacak liposuktion olmak istiyorum. Iki doktorun arasinda kaldim. Biri dr bülent tekerekoglu, diyeride dr altan yücetas (izvec klinigi)

Evet gördüm biraz kararsiz kaldim olumsuz yorumlarda okudum ben suan arda pelen veya okan morkoc dusunuom ama deneyim olark saban celebi daha ii gibi kafam cok karisti artik almanyadanda gidio gelme sansim yok delircem az kaldi :)

Evet gördüm biraz kararsiz kaldim olumsuz yorumlarda okudum ben suan arda pelen veya okan morkoc dusunuom ama deneyim olark saban celebi daha ii gibi kafam cok karisti artik almanyadanda gidio gelme sansim yok delircem az kaldi :)
Ne ameliyatı olacaksınız?

Umarım iyi bir doktor seçimin olur canım. Şans seninle olsun :dua: Bende iki kez başarısız burun ameliyatı oldum çünkü . Sonrasında bunu düzeltecek doktor bulmamda zor oldu. Ama çok şükür üçüncü ameliyatım zor olsada iyi bir sonuç aldım :dua:

Umarım iyi bir doktor seçimin olur canım. Şans seninle olsun :dua: Bende iki kez başarısız burun ameliyatı oldum çünkü . Sonrasında bunu düzeltecek doktor bulmamda zor oldu. Ama çok şükür üçüncü ameliyatım zor olsada iyi bir sonuç aldım :dua:
:( böle deneyimin oldugu icin cok uzuldum canim umarim suan mutlusundur seninde hersey gönlünce olsun tskler bakalm almanyadan antalya dr varmis onu tavsiye ettiler bakicam smdi :)

Merhaba

Karin germe ve göğüs operasyonu yapan varmi Defne Erkara , Bulent tekerekoglu ve Altan Yücetas arasında kararsızım?

Dr secimi en zoru zaten guvenmek kendini teslim etmek ben halen karar veremedim :/

Back
X