• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Bülent Berker Hakkında Görüşler

nuju

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
3
0
86
Ankara
Merhabalar,

Ben siteye yeni üye oldum...

Eşimle bebek planlarımız var. Daha önce bir düşük yaşadım. Özel birkaç doktora gittim. Çok memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. Düşündüm taşındım, özel hastaneler sadece otelcilik anlamında iyi, ancak tıp açısından çok da yeterli olmadıklarını düşünüyorum, biraz ticari bakıyorlar olaya... Üniversite hastaneleri daha cazip geliyor bana, ancak onlar da çok kalabalık.. En iyisi üniversite hastanesinde görev yapan, özel muayenehanesi olan bir doktor... Onun için de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Dr. Bülent Berker'in iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

Dr. Bülent Berker ve Ankara Üni. Tıp Fakültesi hakkında görüşleri olanlar varsa, paylaşırsa sevinirim :)

Bir de merak ettiğim bir husus var... Artık bebeklerin doğum yerlerinde ilçe isimleri yazdığı için, Ankara Üni. Tıp Fakültesi'nde doğan bebeklerin nüfus cüzdanlarında doğum yeri olarak ne yazıyor, "Mamak" mı yoksa "Çankaya" mı? Şimdiden bunları düşünmem garip gelebilir ama herşeyi önceden planlama gibi bir huyum var işte :P

Teşekkür ederim... Sevgiler... :)

Back