canım azda olsa fayda ediyo tabi ama asıl güzelliği emzikte çökme olmuyo ben çok memnundumarkadaşlar gerçekten gaz sorununa çare oldu mu?
canım azda olsa fayda ediyo tabi ama asıl güzelliği emzikte çökme olmuyo ben çok memnundum
benim bebeğim çok gazlıydı benimkine hiçbi yöntem fayda etmediği için aldık ama dediğim gibi benimkisi çok gazlıydı
Arkadaşlar dr browns'ın dar ağzılı biberonunu internetten sipariş etmiştim, içinde bebeğin hava yutmasını önleyen ince uzun bir aparatıda var ve çok memnunum, daha önce denememiş olanlara tavsiye ederim.
Benim sorum şu bir adet biberon emziği gelmişti biberonla birlikte ve ben dışarda nereye baktıysam dr brownsın biberon emziğini göremedim, gördüklerim hep ileriki aylara göreydi, acaba herhangi bir biberon emziği alsam bu biberona olurmu, kullananlar var mı, yada genel anlamda herhangi bir biberona herhangi bir başka markanın biberon emziği olabiliyormu, olmayacaksa hiç almayayım, elimde kalır.
Mesela geçenlerde dalinin biberon emziğini gördüm çok değişik yassa bişeydi, benim biberona olurmu olmazmı diye emin olamadığımdan almadım.
arkadaşlar gerçekten gaz sorununa çare oldu mu?
canım izmirdesin halbuki. ben hiç boyle birşeyi araştırmadım ama nasıl olmaz şaşırdım. aynı biberondan ben de aldım. umarım aynı sorunu yaşamam. bulunca nerden buldugunu yaz da bize de referans olsun.
kemeraltında, kipa-özdilek gibi büyük magazalarda ve tabi int.de en son ihtimal mutlaka vardır gibi geliyor. baktın mı oralara?
canım internetten irembebeye bak bulamazsan ben samsundayım göndereyim sana..yani bulamaman çok ilginç ama burda hatta özelden yazarsan link göndereyim sana samsunun mağazası yani buranın.hem güvenli alışveriş yaparsın hemde en kısa sürede ulaşır eline.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?