dr browns

kbrszgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
26
1
86
İstanbul
Merhaba hanimlar, yeni dogacak bebek icin hangi dr brownsun hangi model ve boy biberonunu almak gerekir.1 tane almak yeterlimidir.yedek baslik almam gerekirmi. Bir de dr browns biberonlarini kac aya kadar kullanmak gerekir, yani bir süre sonra normal biberona gecilmelimi. Simdiden tesekkurler

ben küçük boydan 1 tane almıştım,ilk başlarda mama takviyemiz vardı,ama 2. aydan sonra sütümün aslında yettiğiin farkettim ve mamayı bıraktım,oğlum sadece anne sütü aldı ve alıyor hala,biberon hiç kullanmadık o günden beri,demem o ki belki (umarım) sütün yeter biberona gerek kalmaz,mama iyi bi şey değil sonuçta,mecbur kalmadıkça da anne sütünden başka bişi verme,bizde sarılık yükselince aç kalmasın diye 2 kere mama takviyesi vardı,gaz yapmasın diye Dr Browns almıştım

Ben sütümü sağıp veriyorum onun için yeni doğduğunda geniş ağızlı olanından küçük boy 2 tane almıştım. Yedek uç başlangıçta almanıza gerek yok bence 3 ay sonra yedek ucun 2 numarasını alabilirsiniz. 4 ay sonunda chicco nun kauçuk olanlarından aldım şu anda onları kullanıyorum.

Back