• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Dr brown's un 2 biberonu 25 tl ye veriyorum (Gaz sancısını önleyen)

sev_diye

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
24
0
6
34
Tokat
Dr Brown's unun biberonları, bebeklere gaz yaptırmayan hava yutmasını engelleyen biberonlarımızı satıyoruz ikisi 25 tl (büyük boy sıfır,kücük bi kac kez kullanıldı)
kalitesini bilen bilir tanesi bile bu fiyata değil
$IMG_20131228_024019.jpg

Ben cam kullanıyorum koku oluşmuyır,diğerinden de iki tane var onda sanki süt ekşisi gibi koku oluşuyor zamanla

kaç aylık kullanım için?

özelden atamıorum cnm site izin vermior :)
canım kargosu 5 tl falan tutar ptt ile gönderebilirm, tanesi 32 tl bu biberonların netten araştırabilirsin, alan cok karlı olcak ben saklamayı sevmediğim için satıyorum... ilk 6 ay da bu biberonlar daha etkili, bebeğe gaz sancısı yaptırmıyor emmeyi tam bilmediklerinden hava yutuyorar normal biberonlarda ama bunda olmuyor..
son fiyatı 25 tl dir.. daha ucuza olmaz cokk cok zarar etmiş olurum..
davetsiz_sevdik@hotmail.com a yazabilirsin

özelden atamıorum cnm site izin vermior :)
canım kargosu 5 tl falan tutar ptt ile gönderebilirm, tanesi 32 tl bu biberonların netten araştırabilirsin, alan cok karlı olcak ben saklamayı sevmediğim için satıyorum... ilk 6 ay da bu biberonlar daha etkili, bebeğe gaz sancısı yaptırmıyor emmeyi tam bilmediklerinden hava yutuyorar normal biberonlarda ama bunda olmuyor..
son fiyatı 25 tl dir.. daha ucuza olmaz cokk cok zarar etmiş olurum..
davetsiz_sevdik@hotmail.com a yazabilirsin

canım açıkçası zaten ben bu biberondan kullanıyorum. 1 yaşındayız :1: biberon emziğini yenilemek istiyorum emzik yerine biberon da alabilirim düşüncesiyle sormuştum sana.

canım açıkçası zaten ben bu biberondan kullanıyorum. 1 yaşındayız :1: biberon emziğini yenilemek istiyorum emzik yerine biberon da alabilirim düşüncesiyle sormuştum sana.

hımm sevindim yani bu biberonlarının fiyatlarının farkındasınız :) 2 biberon kargoyla sıfır fiyatına gelir demişssiniz de öyle bişi olması imkansız...

ptt ile gönderiyorum arkadaşlar 5 , 6 lira falan tutar burda bir biberon bedavaya geliyor demek.. bilginize

Back