- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 34
- Konu Sahibi esma_kavak1907
Arkadaslar birgul hanima ve engin beye gidip tedavi olan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben birgul hanima tavsiye uzerine gitmeye başladım. On görüşmemizi yaptik. Cumartesi tekrar gidecegim. Simdilik herşey yolunda.
tedavin hayırlı olsun allah inşallah yüzünüzü güldürür bende adetimi bekliyorum oraya başlıycam size tavsiye edenler başarılı sonuç almışlarmı sizin sorununuz ne kaçıncı denemeniz ne kadara ücret
Ben birgul hanima tavsiye uzerine gitmeye başladım. On görüşmemizi yaptik. Cumartesi tekrar gidecegim. Simdilik herşey yolunda.
canım gittin mi bugün kadıköy şifaya birgül hanıma nasıl geçti bende adet olunca başlıycam oranın hakkında pek bilgim yok başarı sonuçları nasıl laborutarı embriyoloğu bilgin varsa paylaşırsan sevinirim tedavin şimdiden hayırlı olsun kararsızım yardımcı olurmusun
Canim merhaba, kusura bakma ancak girebildim. Evet gittim. Anne gibi bir kadin. Benden bazi testler istedi. Muayene ucreti almadi. Testlerini yap gel. O zaman net konuşabiliriz dedi. Testleri yaptık, ikinci gorusme icinde muayene ucreti almadi. Sizin bir probleminiz yok. Sag tupun kapali ama sol tarafta yeterli. Yasli olsaniz asilama vs yapalim ama bence gerek yok, 4 ay daha bekleyin desi. 10-17. Gunlee arasını iyi degerlendirin dedi. Ben testlerimi ssk gecen bir hastanede yaptırdım. Sifada geçmiyor. Testler yaklasik 1200 tl tuttu. ; ( ama birgul hanim ve sifadaki her doktor her memur cok yardımcılar. Biz hazirana kadar deneyecegiz.
Canim merhaba, kusura bakma ancak girebildim. Evet gittim. Anne gibi bir kadin. Benden bazi testler istedi. Muayene ucreti almadi. Testlerini yap gel. O zaman net konuşabiliriz dedi. Testleri yaptık, ikinci gorusme icinde muayene ucreti almadi. Sizin bir probleminiz yok. Sag tupun kapali ama sol tarafta yeterli. Yasli olsaniz asilama vs yapalim ama bence gerek yok, 4 ay daha bekleyin desi. 10-17. Gunlee arasını iyi degerlendirin dedi. Ben testlerimi ssk gecen bir hastanede yaptırdım. Sifada geçmiyor. Testler yaklasik 1200 tl tuttu. ; ( ama birgul hanim ve sifadaki her doktor her memur cok yardımcılar. Biz hazirana kadar deneyecegiz.
bol bol dua edelim allah emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim cümlemizin
Isallah canim dualarimiz kabul olur. Mutlu haberlerini bekliyorum.