• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Birgül SARIKAMIŞ Embriyolog Engin ENGİNSU gidenler varmı tup bebek icin

Ben birgul hanima tavsiye uzerine gitmeye başladım. On görüşmemizi yaptik. Cumartesi tekrar gidecegim. Simdilik herşey yolunda.

tedavin hayırlı olsun allah inşallah yüzünüzü güldürür bende adetimi bekliyorum oraya başlıycam size tavsiye edenler başarılı sonuç almışlarmı sizin sorununuz ne kaçıncı denemeniz ne kadara ücret

Ben birgul hanima tavsiye uzerine gitmeye başladım. On görüşmemizi yaptik. Cumartesi tekrar gidecegim. Simdilik herşey yolunda.

canım gittin mi bugün kadıköy şifaya birgül hanıma nasıl geçti bende adet olunca başlıycam oranın hakkında pek bilgim yok başarı sonuçları nasıl laborutarı embriyoloğu bilgin varsa paylaşırsan sevinirim tedavin şimdiden hayırlı olsun kararsızım yardımcı olurmusun

canım gittin mi bugün kadıköy şifaya birgül hanıma nasıl geçti bende adet olunca başlıycam oranın hakkında pek bilgim yok başarı sonuçları nasıl laborutarı embriyoloğu bilgin varsa paylaşırsan sevinirim tedavin şimdiden hayırlı olsun kararsızım yardımcı olurmusun

Canim merhaba, kusura bakma ancak girebildim. Evet gittim. Anne gibi bir kadin. Benden bazi testler istedi. Muayene ucreti almadi. Testlerini yap gel. O zaman net konuşabiliriz dedi. Testleri yaptık, ikinci gorusme icinde muayene ucreti almadi. Sizin bir probleminiz yok. Sag tupun kapali ama sol tarafta yeterli. Yasli olsaniz asilama vs yapalim ama bence gerek yok, 4 ay daha bekleyin desi. 10-17. Gunlee arasını iyi degerlendirin dedi. Ben testlerimi ssk gecen bir hastanede yaptırdım. Sifada geçmiyor. Testler yaklasik 1200 tl tuttu. ; ( ama birgul hanim ve sifadaki her doktor her memur cok yardımcılar. Biz hazirana kadar deneyecegiz.

Canim merhaba, kusura bakma ancak girebildim. Evet gittim. Anne gibi bir kadin. Benden bazi testler istedi. Muayene ucreti almadi. Testlerini yap gel. O zaman net konuşabiliriz dedi. Testleri yaptık, ikinci gorusme icinde muayene ucreti almadi. Sizin bir probleminiz yok. Sag tupun kapali ama sol tarafta yeterli. Yasli olsaniz asilama vs yapalim ama bence gerek yok, 4 ay daha bekleyin desi. 10-17. Gunlee arasını iyi degerlendirin dedi. Ben testlerimi ssk gecen bir hastanede yaptırdım. Sifada geçmiyor. Testler yaklasik 1200 tl tuttu. ; ( ama birgul hanim ve sifadaki her doktor her memur cok yardımcılar. Biz hazirana kadar deneyecegiz.

önemli değil olsun bende gittim geçen hafta birgül hanıma dediğin gibi çok iyi biri benimde adetimi bekliyoruz tüp bebek yapmaya kara verdi bakalım hayırlısı olsun benimde eşimle görünümde sorunumuz yok ama ilk iki deneme gebelik oluşuyor kanda çıkıyor ama devamı gelmiyor gebeliğin 1 veya 2 hafta sonra düşüyor birgül hanım 3 denemem olduğu için 2 embriyo koyucak bakalım hayırlısı inşallah sende hazirana kadar hamile kalırsın hamilelik haberini alırız allah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim büyüktür

bol bol dua edelim allah emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim cümlemizin

Isallah canim dualarimiz kabul olur. Mutlu haberlerini bekliyorum.

amin canım ya allah yardımcımız olsun bu kulupte başka yazan olmadı pek bilen yok moral olurdu bizede fazla kişiler katılsa ama giden olmadı demek ki neyse kısmetimizde varsa zamanı geldiyse rabbi ol dedikten sonra olur en önemlisi yüce rabbimin ol demesidir inşallah zamanımız gelmiştir bu defa olur yüzümüz güler

Allah tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün muradımızı gerçekleştirsin dua edelim birbirimize güzel kardeşlerim isteyen herkese nasip etsin yüce rabbim birbirine dua edenlerin duası daha makbul olurmuş kabul olurmuş

Ben de gitmeyi düşünüyorum şifaya memnun kaldınız mı arkadaşlar ? Benim embriyoların gelişiminde sorun var? Dr olarak , labratuvar olarak önerir misiniz?

Back
X