Arkadaşlar ben Anadolu yakasında bi doktora gitmek istiyorum..arastırmalarım sonucu Barıs Bey'e gitmeye karar verdim..ama internette bulunan telefon numarasını kullanmıyor sanırım artık,ulasamıyorum muayenehanesine..bana yardımcı olabilecek birisi varsa ve eger tel no paylasmak burdan yasaksa mesaj olarak atabılır mı..ben yeni üyeyım de atamıyorum..ayrıca başka doktor onerisine de acıgım,anadolu yakasında olmak sartıyla..tesekkur ederimm :))
Arkadaşlar ben Anadolu yakasında bi doktora gitmek istiyorum..arastırmalarım sonucu Barıs Bey'e gitmeye karar verdim..ama internette bulunan telefon numarasını kullanmıyor sanırım artık,ulasamıyorum muayenehanesine..bana yardımcı olabilecek birisi varsa ve eger tel no paylasmak burdan yasaksa mesaj olarak atabılır mı..ben yeni üyeyım de atamıyorum..ayrıca başka doktor onerisine de acıgım,anadolu yakasında olmak sartıyla..tesekkur ederimm :))
arkadaşlar ben yıllarca cildimle uğraşan biriyim. yıllarca sivilcelerimle uğraştım.barış beye gittim .6 yada yüzümü temizledi.sivilceler gitti.daha sonra bi salaklık yaptım.yüzüme sir ayda yaptırdım bıyık bölgesinde lekelerim çıktı. yine barış beye gittim .geçirdi.sonra ben yine bi salaklık yaptım yüzümde aknelerden kalan izler için dermabrazyon yaptırdım.yüzüm çok kötü oldu ve hala uğraşıyorum.ve ben yıllar sonra tekrar hocama gittim.şimdi dermabrazyonun yüzüme yaptığı lekeleri ve enkazı düzeltiyoruz.sadec şunu düşüyorum.barış bey bence türkiyenin en iyi cildiye doktoru.bende egzama başlangıcı da vardı ellerimde onu bi iğneyle halletti.bi daha hiç çıkmadısadece cildiye doktoru da değil bitki uzmanı ve kılcal damarları yakıyo bi daha çıkmıyo yani onda herşeyin tedavisi var.iyiki barış beyi tanımışım.başım sıkışsa ona gidiyorum bu devirde güvenilebilecek bi doktor bulmak çok zor.inşallah size yardımcım olmuşumdur.
ergenlik döneminde sivilce sorunum olmadı ama 26 yaşından beri sivilce sorunum var. muhtelif dr lara gittim..barış beyi sayenizde öğrendim..kendisinin iletişim bilgilerini payalaşabilir misiniz?Muayene ücreti nedir:?