Dr.Bahçeci kliniği

SABIRSIZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
69
0
Mrb arkadaşlar
ya bayanlar aranızda hiç istanbul nişantaşı bahçeci kliniğinde tedavi gören yada bir bilgisi olan varmı?
Varsa lütfen bilgilerini bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Ben Bahçeci Kliniğinde Dr. Süleyman Tosun'a gidiyordum ve çok memnundum. Fakat özel sağlık sigortamın bu klinikle anlaşmaması olmaması nedeniyle artık gitmiyorum.

Peki cnm sen ne için gittin bu kliniğe ? benim 2 yıldır çocuğum olmadığı için gitmek istiyorumda nasıl bi netice aldığını yazarsan sevinirim.

selamlar bende bahceci klinğine gidiyorum herkesten çok ii duyumlar aldım bende memmnun kaldım ameliyatımı orda oldum ama gebe kalamadım heralde aşılama yapılacak sizde nasıl bi teşhis konuldu

Cnm ben daha gitmedim randevü tarihimi bekliyorum
sende sorun neydide ameliyat oldun merak ettim bide kocaelinde yaşıyosun sanırım
bu hastane içinmi istanbula geldin? gelişmeleri paylaşırsan çok sevinirim.

selam bende bahceci kliniğinde aşılama olacam yarın allah hepimizin yardımcısı olsun bana dua edin

selam ben rahimde yapışıklılık vardı onun için histeroskopi yaptırdım geb kalamamdım şimdi aşılama işlemi yapılacak yarın allahım inş tutar diye dua ediyorum sizde hiç düşünmeden burayı tercih edin

bu kliniğin çok zor gebelik şansı olan kişilerin geldiiğini duydum akrabamısın burda çocukları oldu tabi kısmet olcaksa heryerde olcaktır ama memnunun bakalım bu hafta aşılamaı yaptırdım pek umutlu değilim ama hayırlısı sizin sorununuz neydi allah yardımcımız olsun

vuslatcım bende aşılama yaptırdım bu hafta neden umutlu değilsin canım.ne rahatsızlıkların var biraz bahsedermisin banaa.s.

cnm bizimkinin şu anda nedeni bikinmiyor ama daha fazla beklemeniz de saçma diyolar o yüzden aşılamaya karar veriyor gittiğim doktorlar aşılamamnın sonucunu yazarsan sevinirim.ama bu şekilde çok umutsuz olma lütfen Allahtan umut kesilmez rabbim biran önce kucağını dolduru inaşalllah

Selam canim bende bahceci kliniginde suleyman tosuna gidiyorum 8 temmuzda asilamam oldu doktorumdan cok memnunum çok ilgilendi saolsin sonucu bekliyorum sen hangi doktora gidiceksin

Selam canim bende bahceci kliniginde suleyman tosuna gidiyorum 8 temmuzda asilamam oldu doktorumdan cok memnunum çok ilgilendi saolsin sonucu bekliyorum sen hangi doktora gidiceksin

cnm bende sülayman beye gittim ama ne biliyim çok ilgili bulmadım belki benim psikolojimden kaynaklanıyodur ama sanki yeteri kadar araştırmadan direk aşılama yapmak istiyolra gibime geldi şu sıra ara verdim ama herkez çok iyi bahsediyor klinik ve doktorları için sonucu bildirirsen sevinirim. inşallah hayırlı haberlerini alırız bu arada eşinin sperm sonuçları kaçtı ilaçlamayla kaça çıkardılar?

selam ben yeni başlıyoum alman hastanesine tafsiye edeceginiz dr

Merhaba,
Süleyman Bey'in hem tıbbi bilgisinden hem de iletişiminden memnun kalacağına inanıyorum.Pek çok doktordan sonra istediğim hastaya ve duruma özeni,ilgiyi,dikkati Süleyman Bey'de buldum,pişman olmayacağına eminim.

Sevgiler,kolaylıklar...

dr mustafa bahçeci nin yanında çalışmış biri olarak kesinlikle çok doğru bir seçim yaptğını söleyebilirim.
çalıştığım dönemlerde tedavi sonucu gebelik oranları çok yüksekti ve gerçekten kaliteye önem veren bir ekibe sahip. için rahat olsun emin ellerdesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…