Dr. Aynur Erşahin tüp bebek öneri

tüp bebek cok kişisel birşey olumlu olumsuz sonuc almak tabi ama ben ne yazıkki kendisinde 2 negatif sonuc aldım . Ve doktorla cok rahat bir sekilde hicbirzaman görüsemedim her randevum 2-3 saat sonrasina sarktı ve 2 negatife de dogru düzgün bir acıklama yapmasını beklerken muattap bile olmadi benimle kimseye onermiyorum memnun kalanlarıda hayretle izliyorum

2. tüp bebek denemem de tavsiye üzerine kendisine gittim. maalesef negatifle sonuçlandı.
1. Yoğun olduğu için randevunuz sarkabiliyor, bekliyorsunuz
2. Kendisine kesinlikle ulaşılmıyor, dönüş yapmıyor. ilk test sonucumu whatsapptan gönderdim. İnsan birşey yazar. Yine cevap yok.
3. İlk test sonucunu göndermek için hemşire hanım , orda fiyatlarla ilgili bir beyin numarasına göndermemi istedi. güya dönüş yapacaktı. dönüş yapmadığı gibi kendisine daha sonra ulaşamadım.(eski hemşire(istifa etmiş) çiğdem hanım birşey sorduğunuzda vs. geç te olsa dönüş yapıyordu. kendisinden bir sıkıntım yok)
4.İkinci testi yaptırdım. eski doktorumun söylediklerine ve internette araştırmalarıma göre yorumladım.( ilk doktorumun olduğu hastane uzak olduğu için işyerinde izin almak sıkıntı oluyordu. o nedenle gidemedim)
5. Güler yüzüne hiç inanmayın, yaşattıkları stresi ömrüm boyunca unutmayacağım. KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. Paranızla rezil olmayın

Size hak veriyorum doktorla rahat konuşmak çok ama çok önemli rahat hissetmek
Son anda ben de kendi doktorumdan vazgeçip başka doktorla devam etme kararı aldım. Bir de benim doktorum rencide ediyordu soru soramıyorum azarlar gibiydi, sonuçta ben senin hastanın tedavi zaten yıpratıcı ve zor bir süreç ben sana istediğim merak ettiğim soruyu soramayacaksam neden devam edeyim ki ben sorarım anlamayabilirim
Sen doktorsun ben anlamayabilirim 2 kere anlatabilirsin ama kendisi azarlar gibi devam
Edince tedaviyi araştırmasında bitirdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…