Merhaba kizlar bnde ameliyat olmak istiyorum aylin hanimin adini cok duydum varmi ona ameliyatini yaptiran ?
Fiyatlar ozellikle nasil bilmem lazim ona gore ayarliycam kendimi
Hangi hastanede ameliyat yapiyo gorusmeye nereye gidiyosunuz?
Gorusme icin ucret aliyomu?kac gun kaliyosunuz?
Ve ne zamn normal.hauata donebiliuosunuz zorluk oluyormu
Bilenler lutfen yardimci olun
Ameliyattan önce Aylin hanımla görüşmüştüm ben.Protez boyutu konusunda anlaşamamıştıkMerhaba kizlar bnde ameliyat olmak istiyorum aylin hanimin adini cok duydum varmi ona ameliyatini yaptiran ?
Fiyatlar ozellikle nasil bilmem lazim ona gore ayarliycam kendimi
Hangi hastanede ameliyat yapiyo gorusmeye nereye gidiyosunuz?
Gorusme icin ucret aliyomu?kac gun kaliyosunuz?
Ve ne zamn normal.hauata donebiliuosunuz zorluk oluyormu
Bilenler lutfen yardimci olun
Ameliyattan önce Aylin hanımla görüşmüştüm ben.Protez boyutu konusunda anlaşamamıştıkKendisi daha ufak protezler kullanmaktan yana,birde hastayı ikna etmek için elinden geleni yapıyor :)) Ben dolgun,diri gögüsler istediğim için söylediği cc ebatının beni memnun etmeyeceğini anlamıştım zaten.
Muayene için ücret alıyor,Buda eksi bir puandı benim için.
Etilerde,Akmerkez binası karşısında muayenehanesi canım.Git görüş aklındaki tüm doktorlarla,ancak o zaman kendin için en doğru kararı verirsin
Benim eşimde ilk başta kabul etmemişti bu ameliyatı olmama :)) Ama kadının fendi,erkeği yendiBen cok istiyorum fakat esime bu konuyu bir kez actim hayir dedi... biraz bilgi sahibi olduktan sonra tekrar konusmayi dusunuyorum
Ben zaten buyuk istemiyorum 75 olsun ona bile raziyim dusunun yani durumu .. iyice takinti yaptim kendime
Ben sakaryada yasiyorum ve cok sik gidip gelemem malesef arabamiz yok ve 1 bucuk yasinda bi kizim var ona bakabilirmiyim ameliyattan sonra ondan korkuyorum
Bu ameliyati ancak.bir kez yaptirabilirim maddi manevi her turlu o y uzdenkafamda sorular var
Sorun cikmasindan korkuyorum acikcasi
Ben calismiyorum ev hanimyim malum ev isleri falan gerektiginde agir kaldiriyorum bunlar ameliyattan sonra yapilabilirmi
Kusura bakmayin telefondan yaziuorum umarim anlatabilmisimdir kendimi
Benim eşimde ilk başta kabul etmemişti bu ameliyatı olmama :)) Ama kadının fendi,erkeği yendiAraştırmalarını yap ufak ufak,bilğilen.Her fırsatta bu rahatsızlığını dile getir eşine tabi
Fakat unutma,bu ameliyat birçok komplikasyonları olan bir ameliyat! Bende ameliyattan sonra bazı sıkıntılar yaşadım fakat hiçbir zaman pişman olmadım çünkü bilinçli bir hasta idim ve doktorum beni hiç yarı yolda bırakmadı..Tekrar ufak tefek işlemler,düzeltmeler hatta ikinci bir ameliyat olma durumun olabilir.Ameliyat sonrası kontroller önemli. Bulunduğun yerde ameliyat olmayacaksan,kontrollere gelemeyeceksen sana yakın bir yerde bşr doktor bulup ona muayene olman gerek.Bunları ayarlaman gerek ve mutlaka bazı süreçlerde kendi doktoruna muayene olmalısın.Bunları göze al canım..
Ameliyattan sonra bir ay kadar çok dikkatli hareketler yapman gerek.Çocuğunu kucağa alamazsın,itme çekme,ağır kaldırma gibi hareketler kısıtlı olacak.Bir ay evi süpüremezsin mesela..Bende ev hanımıyım,annem bir ay yanımda kalıp destek oldu,ilk iki hafta kendim yatıp kalkamadım mesela..Bunları iyi düşün ve öyle kendini hazırla ameliyat ol..
Safak 8 :). Hem sabirsizim hemde panik
Ameliyattan önce Aylin hanımla görüşmüştüm ben.Protez boyutu konusunda anlaşamamıştıkKendisi daha ufak protezler kullanmaktan yana,birde hastayı ikna etmek için elinden geleni yapıyor :)) Ben dolgun,diri gögüsler istediğim için söylediği cc ebatının beni memnun etmeyeceğini anlamıştım zaten.
Muayene için ücret alıyor,Buda eksi bir puandı benim için.
Etilerde,Akmerkez binası karşısında muayenehanesi canım.Git görüş aklındaki tüm doktorlarla,ancak o zaman kendin için en doğru kararı verirsin
Maksimum 1 ay mi peki ? Daha sonra hareketlerde bi kisitlama oluyomu ?
Bide merak ettigim bi konu var :) sen oldugun icin bu ameliyati sormak istiyorum :))
Ameliyat sonnrasi kocayla durumlar nasil oluyor :))) ne kadar zamn sonra ve esin memnun oldumu mesela onun ellemesinde bi sakinca varmi :))))ay col utaniyorum bunlari sorarken gercekten...
Gercekten cok dertliyim ancak burada paylasabilirim durumumu 2 bucuk senelik evliyim ve esimle iliski sirasinda sutyenimi cikarmiyorum hic adama elletmiuorum bile belki komik gelecek ama gercekten boyle(((
Canm bu arada arkadaslik istegi gonderdim kabul edersen sevinirim resimlerin duruyormu hala musade edersen merak ediyorum resimlreri :))
Bence,yaşadığım sürece bakarak maksimum bir ay diyebilirim.Bir ay sonrası yine vücudumun,ağrılarımın hareketlerime verdiği kısıtlama doğrultusunda her işimi yapabiliyordum.. Bu süreci daha rahat atlatanlarda var tabi,o yüzden başkalarının ameliyat sonrası sürecine çokta dikkat etmek yanlış olabilir.Belki siz çok daha kolay atlatıp günlük yaşantınıza dönebilirsiniz tabi
Ameliyat sonrası koca ile olan münasebetler daha bir güzel oluyor aslında,çünkü kendini beğeniyorsun,gizleyecek bir şey olmuyor.Zaten erkeklerde diri,dolgun göğüs severEşim ameliyattan sonra hemen dokunamadı tabi,kendisi benden çok korkuyordu bir şey olur diye.Masaj yapmaya,dokunmaya başladığımda bana kızıyordu elleme bir şey olacak diye Hatta en son yahu elle artık,sen dokunmazsan birşeyler olacak dedim,sertleşiyor göğüs çünkü.. Doktorum bana artık rahat olabilirsiniz,çok abartmadan yavaş yavaş dokunun,ağrının izin verdiği şiddette sıkın ve hareket ettirin demişti.Eşime dokunmaya ben alıştırdım,onu hazırladım :)) Şimdi çok rahat tabi,iyiki bu ameliyatı olmuşsun diyor
Bende aynı durumları yaşadım canım inan,sadece sen yaşamıyorsun yani.Saten geceliklere hayranlıkla bakıyordum,elimi attığım sütyenler desteksiz olunca moralim bozuluyordu,nerede diri güzel göğüslü bir kadın görsem üzülüyordum canım sıkılıyordu.Hele denizde,tatilde,eşim yanımda oluncaAhh ahh hiç açtırma o konuları Şimdi Allahıma şükür çok rahatım,hiç imrenerek baktığım kimse yok.Herkes bana bakıyor
Cok guzel ya cok imrendim gercekten ayni seyleri yasamisiz esimin yaninda giyinip soyunamiyorum(elletmiuorum geceliklerin icinde bos sutyenler ...
Ben seni her halinle seviyorum desede bir iki kere kacirdi agzindan o yetti zaten(
Cok zor gercekten aksam tekrar esime konuyu actim senin olmayan seyi napayim ben sikauetci degilim diyor
Ama ben cok mutsuzum
tabi,ameliyat olmanı istemiyor,ne gerek var o masrafaAma gel şu model arabayı alalım desen hemen uçarlar
Benim eşimde aynısını dedi ve yaptı,ameliyata girene kadar beni vazgeçirmek için elinden geleni yaptı yani.Düşün artık..Şikayetçi olup olmamaları önemli değilki,bizim mıtsız olmamız önemli.Ben şahsen bu ameliyatı kendim için oldum,zaten onun isteği ila ameliyat olmam yani
Zor ve sıkıntılı uzun sürebilecek bir süreç,Allah yardımcın olsunUmarım ikna edip ameliyat olabilirsin..
Yanlış anlama,arkadaş listemde ameliyat olacakları ve olan kişileri tutuyorum.Özel bir albüm tabi,bilgilendirmek adına ekledim seni ve baktın.Listemden çıkarırsam kırılmazsın değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?