Dr .Ayen Bilge Sezgin (Ebru Yaar'n Doktoru)

• Konu Sahibi Konu Sahibi anitta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

anitta

Ziyaretçi
Arkadaşlar dr Ayşen Bilge Sezgin'e ameliyat olan varmı kendiisi ebru yaşarın burnunu yapan doktor?

Ben de Ebru Yaşar'ın burnunu çok beğeniyorum. Birkaç doktorla görüştüm. Ayşen Hanımla da görüşeceğim. Ancak bu forumda onunla ilgili hiç yorum yapılmamış olması biraz kafamı karıştırdı. :bbo:

ayyy canim görüsürsen banada anlatirmisn bende cok merak ediyorum o bayan doktoru internette onun hakkinda hic birsey yazmiyor nerdeyse....

sen burnunu kime yaptırdın ben emre ilhana gitmeyi düşünüyorumda beni eklermsn rica ederim

BEN AYSEN BILGE SEZGINE BURUN YAPTIRDIM ...COK GUZEL VE DOGAL YAPIYOR...VE AYRICA 6 AY BOYUNCA HEP TAKIBINI YAPIYOR...HEDIYE BONUSLARI COK VARDIR...BURNUNUZU KONTROLE GIDERSINZ KENDILIGINDEN LAZER YAPAR...KENDISI BIZIM GUZELLIK TANRICAMIZ OLDU...AYRICA LIPOSUCTION DADA UZERINE KIMSEYI TANIMIYORUM....BIR ARKADASIM ESINDEN GIZLI YAPTIRDI AKSAM KOCASI ANLAMADI :)))))))) TABIII ARKADAN BIR COK SEY YAPTIRDIK VE COKKK MEMNUN KALDIK
BIZ HATTA ARKADASLAR AYSEN BILGE SEZGIN KULUBU KURMAYA KARAR VERDIK ...ONA BIR SEY OLURSA BIZ NEYAPARIZ ((((((((((( ALLAH KORUSUNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…