Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de Ebru Yaşar'ın burnunu çok beğeniyorum. Birkaç doktorla görüştüm. Ayşen Hanımla da görüşeceğim. Ancak bu forumda onunla ilgili hiç yorum yapılmamış olması biraz kafamı karıştırdı. :bbo:
Ben de Ebru Yaşar'ın burnunu çok beğeniyorum. Birkaç doktorla görüştüm. Ayşen Hanımla da görüşeceğim. Ancak bu forumda onunla ilgili hiç yorum yapılmamış olması biraz kafamı karıştırdı. :bbo:
BEN AYSEN BILGE SEZGINE BURUN YAPTIRDIM ...COK GUZEL VE DOGAL YAPIYOR...VE AYRICA 6 AY BOYUNCA HEP TAKIBINI YAPIYOR...HEDIYE BONUSLARI COK VARDIR...BURNUNUZU KONTROLE GIDERSINZ KENDILIGINDEN LAZER YAPAR...KENDISI BIZIM GUZELLIK TANRICAMIZ OLDU...AYRICA LIPOSUCTION DADA UZERINE KIMSEYI TANIMIYORUM....BIR ARKADASIM ESINDEN GIZLI YAPTIRDI AKSAM KOCASI ANLAMADI :)))))))) TABIII ARKADAN BIR COK SEY YAPTIRDIK VE COKKK MEMNUN KALDIK BIZ HATTA ARKADASLAR AYSEN BILGE SEZGIN KULUBU KURMAYA KARAR VERDIK ...ONA BIR SEY OLURSA BIZ NEYAPARIZ ((((((((((( ALLAH KORUSUNNNNNNNNNNN