Dr. Atilla Kurtay hakkında bilgi

Tili

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
449
60
SLM KIZLAR...
BİLDİGİNİZ GİBİ ÇOK UZUN SÜREDİR ÇOK AAŞTIRMA YAPTIM BURUN AMELİYATI KONUSUNDA....ŞİMDİ YENİ BİR DOKTORLA TANIŞTIM...ONEP ANKARA EKİBİNDE ATİLLA KURTAY!!!AMELİYAT OLAN VAR MI???
BEN DÜN ÇOK BEGENDİM ÇOK İYİ ELEKTİRİK ALDIM...ÇOK DA GÜZEL SONUCU VAR 1 TANE CANLI ÖRNEGİNİ GÖRDÜM!!!
BU DOKTORU TANIYAN BİLEN VAR MI???KÖTÜ AMELİYAT SONUCU VAR MI!!!!
BU DOKTORA AMELİYAT OLMUŞ ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM BİLGİ VERİN...KISA SÜRECE KARARIMI VERMEK ZORUNDAYIM....:enbuyukkk:
TESEKKUR EDERİM...

Tili bende haziranda Ankarada olacam ama tam karar veremedim kime ameliyat olsam diye.
Sen kimleri eledin bari onları söylede banada öyle yardımcı ol :)

Tili bende haziranda Ankarada olacam ama tam karar veremedim kime ameliyat olsam diye.
Sen kimleri eledin bari onları söylede banada öyle yardımcı ol :)
ben ferruh beyi eledim.Reha beyi eleme noktasındayım!!!!nebil beyi eledim gibi....
Tunç Şafak ve Atilla kurtay arasındayım...büyük ihtimal atılla beye olurum!!!begendim...

eleme sebeblerin nedir acaba ?
Bilgisayarda çizdikleri resimlerimi beğenmedin yoksa iknamı edemediler ?

bide Atilla kurtay kim ilk defa duyuorum nerde çalışıyor ?
Kim önerdi acaba sana ?
Web sitesi felan varmı incelesem. Nete fazla birşey bulamadımda ....

Son düzenleme:
ankara onepte çalışıyor.....bilmiyorum isim söylenirmi ama ankaraonep yazarsan çıkar....
eleme sebebim bende kalsınburda söyleyim kendime dert alamam...yasakmış!!! bana uymadılar...o kadar....

siteyi inceledim iyi hoş ama ben bu dr ameliyat olan yada bu dr tanıyan hiç bir ikişiyi gormedim.
Nebil beye ,Feruh beye Tunç beye ,Reha beye ameliyat olan gördüm ama bu dr. görmedim.
Sitesi hoş gözüküyor ama bunlar Webmaster değil dr. :) oyüzden çekiniyor insan
İnşallah istediğin gibi olur ama yinede daha tanınmış olanını her zaman tercih edrim memnun olan veya olmayanı anlamak için ...

sen kimi düşünüyorson..ben canlı örneğini gördüm çok güzel olmuş.....ya birde şu var internette çok reklam yapmak demek iyi olma anlamına gelmiyor!!!

ADASU BİLİYORUM O HABERİ NACİ ÇELİK YAPMIŞTI!!!

canım merhaba uzun zamandır görüşemiyoruz burdan gelişmeeri takip ettinmi bilmiyorum biliyosun ankaraya gelecektim ama son anda vazgeçtim ve burda olmaya karar verdim bankadan bi tanıdıgımızın akrabası buraya elazıgdan gelmişti gittimj konuştum gayet güven vericiydi yapacaklarının hepsini tek tek anlattı sona nasıl olduysa kendimi ameliyathanede buldum bi cesaret geldi heralde:) deli cesaretimi diyolar buna pazartesi ameliyat oldum dün alçılarım çıktı şu anda şok rahatım agrım zısım yok doktorumda çok ilgili artık tek problem şeklinin nasıl oldugunu görmeey geldi oda pazartesi belli olacak umarım burda olmakla dogru bi karar vermiştim oraya gelseydimde tunç beye olacaktım biliyosun ama onuda hiç tanımıyordum sadece burda lavinia nın rmi çok etkilemişti beni ama burda olmak dokotrumla yanı şehirde olmak daha mantıklı geldi ve oldum bitti umarım sonucuda güsel olmuştur sana resimlerimi yollarım canım tabi begenirsem:)))

ne kadara oldun peki!!birde nasıl oldun memnun musun!!!

ne kadara oldun peki!!birde nasıl oldun memnun musun!!!
1700 ytl herşey içinde hastane parası filan doktorum gayet iyiyidi ameliyat sonrası hiçbi problem yaşamadım agrım sızım olmadı rahattım yani anlıyacagın bugün burnumun çeklini gördüm bilmiyorum açıkçası çok içime sinmedi galiba ama görenler begeniyor uç kısmı kocaman hala şişlikllerdenmiş oda şimdi bant var üstünde masaj filan verdi onları yapıyorum bilmiyorum yani ama genede sanki aklım tunç hocada kaldı dermişim:)

Geçmiş olsun cnm kaç gun oldu ameliyat olalı alçılar alındımı ?
açıkmı olmuştun sen ?
ya bir ayda şişlik haricinde herşey normale dönüyormu acaba?

Geçmiş olsun cnm kaç gun oldu ameliyat olalı alçılar alındımı ?
açıkmı olmuştun sen ?
ya bir ayda şişlik haricinde herşey normale dönüyormu acaba?

valla onu bilemiyecem canım benim daha bi hafta oldu açık oldum bugün aynadan baktıgımda iz filan göremedim ama doktorum iyi bi doktordu ben sadece uç kısmını ilk baktıgımda begenmedim bilmiyorum zaman ne gösterecek bi hafta daha geçsin resim koyarım buraya şu anda bantalr var koysamda bişi belli olmas

lauranaa sen antepde olmuştun dimi .
Bende Ferruh beye karar verdim. İnşallah benimkide başarılı geçer yaa.
Ya şişlik herkezde oluyor ama 20-25 gün içinde acaba hiç olmazsa eski halimize dönebiliyormuyuz.
Ben haziranın ilk haftası olmak isitoyrum ameliyatı maluh haziranın son gunlerindede kpss sınavı var acaba sınava kadar suratım tanınacak hale gelirmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…