• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr. atilla alp

Merhaba kızlaaarr ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 2 ay önce meme ve karın germe yaptırdım çok çok memnunum kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendiside ilgili güleryüzlü bir doktor.. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim

Merhaba kızlaaarr ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 2 ay önce meme ve karın germe yaptırdım çok çok memnunum kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendiside ilgili güleryüzlü bir doktor.. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim

Merhaba Yasmin,ben Martın sonlarına doğru liposaction ve karın germe düşünüyorum.Fakat aklımda takılan bir sürü sorular var.Atilla Beyle tanışıp muayene oldum.Fakat başka doktorlara da gittim.Deri gerileceği için 3 haftaya yakın dik oturamayacağım söz konusu,bunu Atilla Bey dışındaki doktorlar söyledi.Bahsettiğin gibi güler yüzlü hoş sohbet bir doktor.Fakat bu konuda biraz daha yardımına ihtiyacım var,şu an ki durumun nasıl seyrediyor ve yaraların iyileşti mi?Bilgilendirirsen sevinirim teşekkürler

Merhaba meliss ben bir haftada toparlandım.. İlk 2. 3 gün dik duramıyordum ama sonra hepsi geçti.. Kişiden kişiye farklılık gösterir mi bilmiyorum. Ben son derece memnunum hatta benden sonra teyzemde yurtdışından gelip yaptırdı.. On da da hiç bir sıkıntı yok.. Umarım yardımcı olmuşumdum ;

Back