• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Atay Atabey hakkında bilgi

Arkadaslar izmirde Doc. Dr. Ufuk Bilkayda randevum var meme büyütme ameliyati icin bilgisi olan var mi kendisiyle konustum isini bilen biri sanirim??!!!:utangac:

canım mor kedicim;
inan genç olduğu kadarda başarılı. ben hem o dediğin diğer doktorların hem de ebru hanımın yaptığı ameliyatların sonucunu gördüm ve çok güvendim. o kadar pratik ve halledici bir bayan ki bence rahatlıkla güvenebilirsin benim gibi. yalnız bu benim fikrim. sana tekrar geçmiş olsun diyorum canım benim. inşallah doğru kararı verebilirsin.

canım rinoplastini ne zaman yaptırdın ve ne kadar ödedin..? bilgilendirirsen çok sevinirim...

Ama ben de prof dokotr atay atabeye amelıyat oldum.Burun ameliyatı.Ama ben cokkkkk memnunum 1 kerede mukemmel bi iş cıkardı ne morluğum oldu ne ağrım şeklıde cok hos oldu.Ayrıca burun kanatlarımda çökme vardı doğuştan,nefes alamıyordum oda düzeldi.Rahat nefes almanın mutluluğunu yasıyorum.Bana gore cok ıyı bı doktor..Kimse kızmasın lutfen bu benım dusuncem cunku gercek anlamda cok memnun kaldım

yıllardır hocam bir çok ameliyatımı yaptı ..herşekilde insanı davranmakta...hemen hesap makinasına sarılan insanlardan degil en başta...yurtdışından bir çok müşterisi var. tavsiye edilir.en azından görünmekte fayda var. fikir alabilirsiniz.:82:

Back