Dr. Altan Yucetas

meliSSAnil

Cok sukur bin sukur
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.274
1.644
333
Slm kizlar,
Gecen yil Istanbul da bir klinikte meme buyutme ve liposaksin olmustum. Ozellikle lipo sonrasi memnun kalmadigim yerler oldu, tekrar duzeltme yaptirdim ayni dra. Ama yine iyi olmadi, istedigim gibi degildi. Dar bir elbisede yan taraflarim firliyordu oysaki 2 ci ameliyati sirf o yuzden olmustum. Degisen birsey olmadi. Bendende 2 kati para aldilar, dr ismi yasak degilse verebilirim burdan
Ve ozellikle herkese ordan kacin derim .Kac arkadas toplanip gittiysek memnun kalmadik.
2 hafta once Altan beye gittim ,rahatsiz oldugum bolgeleri gosterdim. Gercekten kendisi cok kibar ve saygili biri, asistanlarida oyle .Iyiki diyorum tanimisim Onlari.
Suan daha yeni Ama hersey istedigim gibi cok duzgun yapilmis ,gercekten cok mutlu oldum.
Herkese gozum kapali tavsiye ederim ,bende burdan tavsiye uzerine gitmistim ve tekrar tesekkur ediyorum kendilerine.
Vazer lipo ve meme konuusnda harikalar yaratiyor.

Burun estetigi halkinda altan ypcetas a olan varmi memnun olan veya sikayeti milano estetic die gecio nette

Burun estetigi halkinda altan ypcetas a olan varmi memnun olan veya sikayeti milano estetic die gecio nette
Instagramdan takip edebilirsin fikir edinmek icin.Ben lipo yaptirdim, duzeltilmesi gereken yerler vardi ve gercekten cok begendim. Hastalariyla gayet ilgili, saygili bir dr. Hastasini dinleyip beklentilerine karsilik veren biri.
Daha once lipo yaptirmistim Ama dr kendi kafasina gore yapti, ben tekrardan duzeltme yaptirdim Ama hem tekrar para odedim hem yine iyi olmadi. Bu kez Altan beye gittim,iyikide onu tanimisim diyorum. Gozum kapali tavsiye ederim .Daha once gorustugum bircok dr yurtdisindan geliyoruz diye ucuk fiyatlar verdi hep. Guven cok onemli. Meme estetigi ve lipo konusunda muhtesem biri .Burun icinse direk kendisine yazin derim. Size ozelden foto gonderebilir.Bende oyle yapmistim. Muayene ucretide almiyor.

Cok memnun olurum vallah suana kdr kime sorduysam 12 -14 bin tl dio bazileri 9000 bazilerinde havalimani karsilama bilen yok o fiyatta yazik muim dgl ben kendim taksiyle giderim ah ki dr karar verebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…