dr alper aktaş- samsun hakkında

hanimzadde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
27
0
36
Edirne
dr alper aktaş- samsun hakkında bilgisi olan vaarmı
yüz estetiginde botox dolgu da jetpeel de nasıl acaba
mezoterapi yapmıyo kendisi.yapan varmı memnunmusunuz
bilgi verirmisiniz

Canım tek bildiğim burun ameliyatını iyi yapmadığı ......... annem lazere gitti doğum lekesi için seans başına 350$ ödedi 5 dk için 7 kere gitti simdi biraz düzeldi gibi ama daha çok gitmesini beklerdik

burun estetiği olmayı düşünüyorum. dr.alper aktaş ile görüştüm. oldukça ilgiliydi ve dürüsttü. her şeyi anlattı bana. doktoruma karar verdim gibi..ama ameliyat önemli bi şey... dr. alper ile ilgili deneyimlerinizi anlatırsanız mutlu olurum.

kelebek ameliyatını olmuşsundur umarım,ben alper bey e meme büyütme ameliyatı yaptırdım yaklaşık 2 sene oldu ve çok memnunum,çok ilgili bir doktor ve kafandaki tüm soruları yanıtlıyor.

hayatının hatasını yaparsın o adam bi kasap resmen ben ona liposuction ameliyatı oldum bacaklarımı haritaya cevirdi ona hakkımı helal etmıyorum paramı geri verdi ama kıymeti yok böylelerinin diploması alınsın bence

kelebek ameliyatını olmuşsundur umarım,ben alper bey e meme büyütme ameliyatı yaptırdım yaklaşık 2 sene oldu ve çok memnunum,çok ilgili bir doktor ve kafandaki tüm soruları yanıtlıyor.

valla asla inanmam o adam cok kasap bi doktor doktormu onuda bilmiyorum karsılaması konusması süper ama eli cok kötü bacaklarımı görseniz paramı 2 misli geri verdi ama ne fayda bi arkadasında göbek zarını yırtmısss allah kahretsin onu

Hayırlı olsun bu protez kaç sene kalıyormuş vücutta yanı ne kadar süre ıle yenılenıyor bırde kaça mal oldu sana arkadasım amelıyat sonrası surecınıde bıraz paylaşırsan cok sevınırız

Sizden böyle duyunca kararsız kaldım şimdi.. Bende botoksla kaşlarımı kaldırmayı düşünüyordum.. Aklımda da Alper Aktaş vardı...

Samsunda sizin önerebilceğiniz başka yer var mı.. Ya da aranızda yaptıranlar oldu hiç??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…