Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 günlük burnunuzu değerlendirmeyin. Üstü alçılı ve İçinde belki de tampon duruyor. Kendinizi boşuna üzmeyin. Düşüyor bir miktar.Evet, ali oguz beye ameliyatimi olmus bulunmaktayim. Acikcasi burnum su an biraz fazla kalkik ama daha 2. gunumdeyim. Burun ucum asagi duser mi
ne zaman değerlendirmeye başlayabilirim? ilk haftaki kadar kalkık ve domuzcuk gibi değil, yine de hala kalkık ve çok geniş gözüküyor. Bu görüntü ne zaman düzelir? Bir aya gözle görülür bir şekilde ucu aşağıya düşer mi?2 günlük burnunuzu değerlendirmeyin. Üstü alçılı ve İçinde belki de tampon duruyor. Kendinizi boşuna üzmeyin. Düşüyor bir miktar.
3 ay sonra değerlendirin burnunuzu. Ayrıca eğrilik yoksa ucunun kalkıklığına odaklanmayın çünkü o açı 1 yılda çok değişiyor. Önemli olan sırt kemiğinde eğrilik olup olmaması.ne zaman değerlendirmeye başlayabilirim? ilk haftaki kadar kalkık ve domuzcuk gibi değil, yine de hala kalkık ve çok geniş gözüküyor. Bu görüntü ne zaman düzelir? Bir aya gözle görülür bir şekilde ucu aşağıya düşer mi?
En azından 2-3 ay geçsin. Benim burnum 3 aya kadar değişim gösterdi. 3,5 ay oldu şu an değişim gözlemlemiyorum.ne zaman değerlendirmeye başlayabilirim? ilk haftaki kadar kalkık ve domuzcuk gibi değil, yine de hala kalkık ve çok geniş gözüküyor. Bu görüntü ne zaman düzelir? Bir aya gözle görülür bir şekilde ucu aşağıya düşer mi?
Nasıl oldu burnunuz bende Fırat bey e ameliyat oldum yeniEvet, ali oguz beye ameliyatimi olmus bulunmaktayim. Acikcasi burnum su an biraz fazla kalkik ama daha 2. gunumdeyim. Burun ucum asagi duser mi
Baslarda sislikler falan derken pek begenmemistim, cok kalkik ve kisa gelmisti burnum fakat neredeyse 1. ayim dolacak ve oldukca memnunum. Siz nasilsinizNasıl oldu burnunuz bende Fırat bey e ameliyat oldum yeni
Bana da burnum şimdiden çok ufalmis gibi geldi kalkık değil ama alışmak zaman alicak gibi duruyor.Baslarda sislikler falan derken pek begenmemistim, cok kalkik ve kisa gelmisti burnum fakat neredeyse 1. ayim dolacak ve oldukca memnunum. Siz nasilsiniz
Merak etmeyin zamanla ucunun sisligi ve kenarlardaki sislikler indikce bu kadar kucuk gozukmeyecektirBana da burnum şimdiden çok ufalmis gibi geldi kalkık değil ama alışmak zaman alicak gibi duruyor.
Merhaba burnunuzdan memnun musunuz ben de Fırat Beye ameliyat olmayı düşünüyorum yorumlarınız nedirBana da burnum şimdiden çok ufalmis gibi geldi kalkık değil ama alışmak zaman alicak gibi duruyor.
Merhaba memnun kaldınız mıNasıl oldu burnunuz bende Fırat bey e ameliyat oldum yeni
Çok memnunumMerhaba burnunuzdan memnun musunuz ben de Fırat Beye ameliyat olmayı düşünüyorum yorumlarınız nedir
Ben gayet memnunum3 ayı geçti hiç sorun yaşamadım gayet doğal çok kalkık kavisli de değilMerhaba burnunuzdan memnun musunuz ben de Fırat Beye ameliyat olmayı düşünüyorum yorumlarınız nedir
Ay inşallah ben de memnun kalırım kalın derili olması korkutuyorBen gayet memnunum3 ayı geçti hiç sorun yaşamadım gayet doğal çok kalkık kavisli de değil
Benimde kalın derili burnunun ucu özellikle ona rağmen ödem çabuk indi.tabi herkesin cilt tipi farklıAy inşallah ben de memnun kalırım kalın derili olması korkutuyor
Merhaba Ali Oğuz beye oldunuz sanırım ameliyatınızı , şuan nasılsınız , nefes alışınız ve şekli nasılMerak etmeyin zamanla ucunun sisligi ve kenarlardaki sislikler indikce bu kadar kucuk gozukmeyecektir