Merhaba, Ali beye ne zaman ameliyat oldunuz? Ben çok düşünüyorum ve biraz tedirginim. Fiyat ve hastane konusunda özelden bilgi alabilir miyim lütfen?Cok basarılı bir doktor
Merhaba, Ali beye ne zaman ameliyat oldunuz? Ben çok düşünüyorum ve biraz tedirginim. Fiyat ve hastane konusunda özelden bilgi alabilir miyim lütfen?
ne kadara mal oldu? Özelden de yazabilirsiniz :) fikrim olsun istiyorum15 gün oldu istanbul acı badem fulya yapılıoo
rica etsem özelden fotoğraf atabilir misinizben ameliyat oldum ama revizyon değil. sorularınızı alabilirm
Ali Murat Akkuş konusunda ne alaka buİzmirde burun estetği için ilgilenenler varsa doktorumu tavsiye edebilirim Doktor Can Ercan , Kordon Hastanesi Çiğlide
Ali Murat Akkuş konusunda ne alaka bu
Mahmut olabilir mi :)
kesinlikle :)Mahmut olabilir mi :)
Merhaba cok gecmis olsun. ben de dr beye rinoplasti yaptirmayi dusunuyorum. Guncel fiyati ve fotograflarinizi ozelden paylasabilir misiniz?ben ameliyat oldum ama revizyon değil. sorularınızı alabilirm
Merhaba, Ali beye mi oldunuz ameliyayiniz? Hala memnun musunuz acaba ?15 gün oldu istanbul acı badem fulya yapılıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?