• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ali Mezdeği İyi Mi?

pelin-wb

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
27
9
6
30
Merhaba arkadaşlar kepçe kulak ameliyatını Ali Mezdeği'ne olmak istiyorum. Daha önce yaptıranlar var mı aranızda yaklaşık olarak fiyatlar ne kadardır? Son olarak sonuçtan memnun musunuz?

Soru sorulali bayagi olmus ama yinede yazmak istedim. Ben uzun zaman once baska bir doktora kulak ameliyati olmus ve sonuctan sonra eski kulaklari mumla arar olmustum. Gercekten eski halinden daha kotu olmustu kulaklarim. Yelkenli gibi on kisimlari acilmisti ve ayni durmuyorlardi. Yillarca kendimi kandirdim gormemeye calistim ama bir kac ay once yeter artik dedim. Ali beyle gorustum. Iple yapabilir mi diye sordum. O da revizyon olacagi icin hayir cevabini verdi. Ben onceki doktorun yaptigi ameliyattan sonra 10 gun resmen iskence yasamistim. Yine oyle olacagini saniyordum. Ama Ali bey bu konuda gercekten muhtesem bir is cikardi. Bandaj falan takmak yok ruya gibi. Sadece tenisci bandi taktim ve onuda sadece 2gun. Sonrada geceleri sanirim 1 hafta falan taktim. Gercekten bekledigimden de mukemmel oldu sonuc. Goruntu olarak daha guzelini hayal bile edemezdim. Tek bir sorun yasadim o da ameliyat uzerinden daha 6 ay gecti belki ondandir, sol kulagimin ust kismina bastirdigimda aci hissediyorum. Gidip bir danisicam bakalim ne diyecek. Boyle iste, eger hala olmadiysaniz ameliyati Ali beyi mutlaka tavsiye ederim. Sevgiler

Doktor Ali Mezdegi hakkinda baska bilgisi olan yok mu arkadaslar? Yardimlarinizi bekliyoruzzzzzzzz :-)

Soru sorulali bayagi olmus ama yinede yazmak istedim. Ben uzun zaman once baska bir doktora kulak ameliyati olmus ve sonuctan sonra eski kulaklari mumla arar olmustum. Gercekten eski halinden daha kotu olmustu kulaklarim. Yelkenli gibi on kisimlari acilmisti ve ayni durmuyorlardi. Yillarca kendimi kandirdim gormemeye calistim ama bir kac ay once yeter artik dedim. Ali beyle gorustum. Iple yapabilir mi diye sordum. O da revizyon olacagi icin hayir cevabini verdi. Ben onceki doktorun yaptigi ameliyattan sonra 10 gun resmen iskence yasamistim. Yine oyle olacagini saniyordum. Ama Ali bey bu konuda gercekten muhtesem bir is cikardi. Bandaj falan takmak yok ruya gibi. Sadece tenisci bandi taktim ve onuda sadece 2gun. Sonrada geceleri sanirim 1 hafta falan taktim. Gercekten bekledigimden de mukemmel oldu sonuc. Goruntu olarak daha guzelini hayal bile edemezdim. Tek bir sorun yasadim o da ameliyat uzerinden daha 6 ay gecti belki ondandir, sol kulagimin ust kismina bastirdigimda aci hissediyorum. Gidip bir danisicam bakalim ne diyecek. Boyle iste, eger hala olmadiysaniz ameliyati Ali beyi mutlaka tavsiye ederim. Sevgiler
Merhaba iyi günler öncelikle deneyimlerinizi öğrenmeme ihtiyacım var çünkü çok kararsızım 2 kere kepçe operasyonu oldum ve açılmalarım var tek kulağımdan oldum ameliyatı ama simetri den eser 0 diğer kulağımla arasında ali beyle konuştum ama tavrı biraz değişikti nasıl oldu şimdi kulağınız memnunmusunuz kulaklarınızın fotoğraflarını atabilirmisiniz rica etsem çünkü gerçekten kararsızım çok ercan cihandideyle de konuştum ama çok yüksek bir fiyat çıkardı ne yapacağımı şaşırdım

Deneyimimi ust tarafta detayli bir sekilde anlattim. Cooook ama cok memnunum kulaklarimdan. Ali bey her zaman yapabileceginden daha azini soyler mutevazidir. Benim kulaklarimda biri digerinden farkli yapilmisti ilk seferinde cok kotu duruyordu. Dedigim gibi cok memnunum iyi ki yaptirmisim.

Peki özelden falan kulaklarınızın fotoğrafını atabilirmisiniz merak ediyorum açılma oldu mu birde sizin kılırdak kıvrımınız varmıy dı bende kıvrım çok olmadığın dan üst bölgede açılmasından korkuyorum tekrardan

Doktor Ali Mezdegi hakkinda baska bilgisi olan yok mu arkadaslar? Yardimlarinizi bekliyoruzzzzzzzz :-)
Bu yazacaklarimi ali mezdeği ile ilgili tüm başlıklara da yazcam. Burada internet sitelerinin tanitim kismindan alinmis gibi duran iyi yorumlari gorunce biraz kil olmustum ama yine de daha ucuz diye ona gitmeye karar verdim. Birkac gundur evde ağlıyorum,hic burada yorum yapacağımi dusunmezdim ama caresizlik insana neler yaptırıyor! Ali mezdeğiyle ilgili yazilan yorumlara bakin kötü olanlara hemen cevap gelmis,iyi olanlar da papagan gibi kendini tekrar ediyor. Benim tecrubemse ortada:berbat! Biraz daha sakinlesince ayrıntılarıyla paylaşim yapacagim ama simdilik tek tavsiyem vücudunuza biraz olsun deger veriyorsaniz bu doktordan uzak durmaniz....

Ali hoca benim doktorum . Hem mükemmel bir insan hem de mükemmel bir doktor .

Kesinlikle kendisine gözü kapalı güvenebilirsiniz . Sadece maddi kazanç sağlama amacı ile hareket etmeyip olması gerekenin doğrusunu size söyler .

Ben bir doktorun insanlık yönünün mesleğe yansıdığını düşünenlerdenim bu yüzden Ali hoca gerçekten çok başarılı bir doktor .

Kendisine iki kere ameliyat oldum , hiç bir sorun yaşamadım . Başka bir konuda ihtiyaç duyarsam hiç düşünmeden gözü kapalı yine Ali Mezdeği ye giderim .

Kendisi yorumumu okuduysa ; ona burdan da "teşekkür ediyorum " "Melis "

Epey zaman geçmiş ama,benim bir tanıdığım da Ali beye kepçe kulak ameliyatı oldu.Gayet memnun,tavsiye ediyordu.

Ali hoca benim doktorum . Hem mükemmel bir insan hem de mükemmel bir doktor .

Kesinlikle kendisine gözü kapalı güvenebilirsiniz . Sadece maddi kazanç sağlama amacı ile hareket etmeyip olması gerekenin doğrusunu size söyler .

Ben bir doktorun insanlık yönünün mesleğe yansıdığını düşünenlerdenim bu yüzden Ali hoca gerçekten çok başarılı bir doktor .

Kendisine iki kere ameliyat oldum , hiç bir sorun yaşamadım . Başka bir konuda ihtiyaç duyarsam hiç düşünmeden gözü kapalı yine Ali Mezdeği ye giderim .

Kendisi yorumumu okuduysa ; ona burdan da "teşekkür ediyorum " "Melis "

merhaba, ne ameliyatı olmustunuz?

İyi de laf mı . Mükemmel . Benim çenemi Malatya’da bir doktor mahvetti . Sağolsun düzeltti eski haline getirdi . Çok Babacan , nazik ve eli hafif bir doktor . Gözün kapalı git

5 sene önce Ali Bey'e kepçe kulak ameliyatı oldum. Aşırı memnunum. 1 kez kontrole gittim sonrasında bir daha doktora uğramadım bile, ihtiyaç hissetmedim :D Çok sıcak kanlı bir doktor, kasıntılık sıfır, kepçe kulak ameliyatı düşünüyorsanız kesinlikle ve kesinlikle öneririm. Benim tek kulağım kepçeydi ona rağmen şu an kulaklarım simetrik, birinin aşırı dikkatli incelemesi lazım özellikle ben dedikten sonra öyle ya fark ederler ya da etmezler öyle diyeyim. Kepçe kulak insanı çok etkileyen bir şey, imkanınız varsa hiç düşünmeden Ali Bey'e olun bu ameliyatı zaten çok sık yapıyordu bu ameliyatı o zamanlar ben ön görüşmeye gidip hemen ameliyat olmuştum 10 dk sonrasında hahaha kendi muayenehanesinde :D

Back
X