• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ahmet koyuncu ya gidip tedavi olan

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız gibi dr ahmet koyuncu ya tedavi olmak için gitmeyi düşünüyorum. Gidip de memnun kalan varmı merak ediyorum yorumlarınızı.

Psikoloğunada gittim ve tavsiye etmiyorum açikcasi. Seanslarda sadece ben anlatiyordum o dinliyordu ve sorduğumda terapinin bu şekilde devam edecegini soyledi. Beni sadece ordan çikinca öfkelendiriyordu kendimi çaresiz hissettiriyordu yani bana. Ama ben yaklasik 2 sene kadar once gittim hala ayni psikologlami devam ediyor bilemiyorum ( telden yaziyorum biraz yazarken zorlaniyorum kisa kisa yaziyorum kusura bakma )

Psikoloğunada gittim ve tavsiye etmiyorum açikcasi. Seanslarda sadece ben anlatiyordum o dinliyordu ve sorduğumda terapinin bu şekilde devam edecegini soyledi. Beni sadece ordan çikinca öfkelendiriyordu kendimi çaresiz hissettiriyordu yani bana. Ama ben yaklasik 2 sene kadar once gittim hala ayni psikologlami devam ediyor bilemiyorum ( telden yaziyorum biraz yazarken zorlaniyorum kisa kisa yaziyorum kusura bakma )
Suan ki durumun ne peki canm herhangi bir yere gidip tedavi olabildin mi. Ben gebe olduğum için ilacı kestim ama beni mahvetti bu dönem ne yapacağımı şaşırdım. Bugün dr ahmet beye gittim klinik de in cin top oynuyordu çok şaşırdım hastası yok mu başka diye. Bilemedim beş dakka konuştuk ücret filan almadı sağolsun gebeyım ilaç yazmadı da ama ne bilim güvenmekte kararsızm başka hasta görmedim klinik de çünkü çok tenha geldi bana

Allah yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bende hamilelik doneminde psikolojikmen zorlandim ve duzenli destek aldim su anda daha iyiyim sukur. Ahmet beyin saolsun fiyatlarda yardimci olmasi benimde tercih sebebim olmustu. Ben gittigimde klinigine gelen giden goruyordum o zaten o dönem bir özel hastanede de hasta görüyordu yani sadece klinikle sınırli degil danisanlari. İlaç tedavisini kabul edenler için tercih edilebilir ama iyi veya kötü diye bir şey diyemeyecegim gittiginde ne sonuca bagladiniz peki ilac vermediyse seni psikologami yonlendirdi

Him gebeliğin 12. Haftasi dedi yani anladim demekki ilaca başlatacak çünkü 3 aylikken ilaç yazabiliyorlar banada öyle söylemişti bir psikiyatrist. Aslina bakarsan ilaca karsi değilim ama bence bu sosyal fobi illetinde ilaç tek basina çözum degil ilaç ve terapi ile daha iyi sonuç alirsin hatta düzenli terapi görmeye bütçen uygunsa sadece terapiye başla ilaç alma derim. Bunun emzirme dönemi felanda var yani her aşamada ilaçla devam etmen gerekebilir

Him gebeliğin 12. Haftasi dedi yani anladim demekki ilaca başlatacak çünkü 3 aylikken ilaç yazabiliyorlar banada öyle söylemişti bir psikiyatrist. Aslina bakarsan ilaca karsi değilim ama bence bu sosyal fobi illetinde ilaç tek basina çözum degil ilaç ve terapi ile daha iyi sonuç alirsin hatta düzenli terapi görmeye bütçen uygunsa sadece terapiye başla ilaç alma derim. Bunun emzirme dönemi felanda var yani her aşamada ilaçla devam etmen gerekebilir
Ahmet bey dedi ki ilaç kullandığın zaman düzelir bırakırsan tekrarlar yani ömür boyu ilaç kullanımı diyor. Şuan sadece terapi istedim belki terapi yle ömür boyu kurtulabilirm bu illetten diye ama ahmet Bey önermedi 3. ayda gel terapi ve ilaç alırsın dedi. Senin de mi aynı sorun var sf . Sen ne durumda sin ilaç kullanıyor musun hala geçti mi

Ahmet beye ben agir depresyonlu iken gittim ben ona intihar düşüncelerimden bahsederken kendisi bana türkiyenin o dönemki siyasi gündeminden bahsediyordu hiç unutmuyorum çok sinirlenmis ve insanlar neden böyle diye daha da psikolojim bozulmuştu. Senin psikolojik sikintilarinla ilgili konularina burda denk geliyorum çünkü hemen hemen ayni şeyleri yaşadiğimiz için dikkatimi çekiyor. Sana tavsiyem iyi bir psikologtan düzenli terapi al çok maliyetli oluyor ancak yaşam kalitesi artiyor insanin

Tam olarak rahatsızlığınz nedir bu tip konular ne yazık ki suistimale çok açık devlet hastaneleri dışında diğer yerler tamamen ticari çıkar üzerine kurulu. Devlet hastaneleri hem daha güvenilir hem de bedava.özel deyip daha iyi olur daha çok ilgilenir diye düşünmeyin, iyi dr denk geldiniz mi devlette de gayet güzel bakilirsiniz.

Back