E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
burun estediği olana varmı bu doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ben oldum.
bu da ücret alıyor muayene için 185 tl aradım sordum ... bu görüşme ücretleri beni sinir ediyor
evet ben oldum.
sen oldysan tavsıye dıyomus pekı ucretı neydı memnunmusn durumundan
senin ameliyatını kim yapmıştı miserable ?
bn ıkı kere oldum benım ıkıncı amelıyatımı nacı celık yaptı bı yere kadar duzelttı ... benım amelıyat deıl dolgu olayını arastırıorum artık ..
canm pekı goruntu nasıldı memnun kaldınmı goruntuden ucretı nekadrd?eveeettt.ben de yaptırdım ahmet beye burun ameliyatı..çok karizmatik bir doktor yaww:asigim: benim 2. ameliyatımı yaptı..samsundaydı o zaman,şuan istanbulda..ilk ameliyatım tam bir faciaydı..devlet hastanesinde ne olduğu belirsiz bir doktora cahilce yaptırmışım..(hangi akılla yaptırdıysam artık) kaç doktor gezdim hiçbiri yanaşmadı bile..çoook problemli bir burundu..tip düşüklüğü,çatıda daralma,sarkma...aklına ne gelirse..ahmet beye gittim..tam bir profesyonel..4 saat sürdü ameliyat..narkozdan uyandım,ne alçı,ne tampon,ne ufacık bir şişlik..insanın bir başı bile ağırmaz mı? 3.gün seminere katıldım,düşün rahatlığımı..adam o kadar narin,o kadar hassas çalışıyor ki..iğne oyası işliyo sanki..iyileşme süresinde çoook rahattım..burnumu çook iyi toparlamış..yani o burunu bu hale getirmesi büyük başarı..ama hiç burnumu başkasına elletmeden direk ona gitseydim eminim çok daha mükemmel bir burun olurdu..yani tavsiye ederim kesinlikle..kaydirigubbakcemile3
nedolgusu yuz dolgusumu dudak dolgusumu canm nacı celıkten memnun kaldınmı peki varsa foto goreblrmıyıx
evet canım yüzde kullanılan dolgular burun şekillendirilmede kullanılıo ama biras riskleri var ... iyi doktor , iyi dolgu bide vücudunun dolguya gösterceği tepki cok önemli ... arastırıorum şu anda yapan doktorlar war da güvenip te yaptıramadım daha naci çelik le görüşcem ondan sonra karar vericem ... naci çelik öncelikle iyi bir iinsan , yaklaşımı diğer hiç bir doktor da yoktur gittiklerim içinde ... burnumuda bi yere kadar düzeltti belkide yapılacak en iyi hale getirdi ama benım ilk amelıyatım tam bir facia oldugu ıcın bu kadar oluo ...
.evet canım yüzde kullanılan dolgular burun şekillendirilmede kullanılıo ama biras riskleri var ... iyi doktor , iyi dolgu bide vücudunun dolguya gösterceği tepki cok önemli ... arastırıorum şu anda yapan doktorlar war da güvenip te yaptıramadım daha naci çelik le görüşcem ondan sonra karar vericem ... naci çelik öncelikle iyi bir iinsan , yaklaşımı diğer hiç bir doktor da yoktur gittiklerim içinde ... burnumuda bi yere kadar düzeltti belkide yapılacak en iyi hale getirdi ama benım ilk amelıyatım tam bir facia oldugu ıcın bu kadar oluo ...