Arkadaşlar bu iki doktora ameliyat olan veya olmak isteyenler yada hakkında bilgi sahibi olanlar, fikir alışverişi yapabilir mi? 1 hafta içinde kesin karar verip ameliyat olmam gerek lütfen yardım edin çok kararsızım. Burun ucum zaten kalkık benım sorunum burun kökümün yüksek olması ve yan profılden büyük görünmesi böyle sorunu olan arkadaşlar varmı.
Merabalar
4 ay önce Ahmet beye ameliyat oldum. Gün geçtikçe aldığım sonuçtan dahada memun kalıyorum. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadan atlattım. Sorularınız varsa buyrun. Hakkınızda hayırlısı olsun
öncelikle teşekkür ediyorum :) arda pelen temmuza kadar doluymuş. ahmet alp düşünüyorum ama benim burnuma benzer bir burun yaptıgını göremedim birde burun kemiğini çok mor görüyorum fotograflarında. sizin burnunuz nasıl bir burundu genelde herkesin kemerli oluyor oda daha kolay oluyor düzeltmesi. benim kalkık burnum düşerse pişman olurum :/
Rica ederim :)
Bende bu yollardan geçtim. Doktor araştırmaları,karar verme aşamaları, cesaret bulma çalışmaları derken epey yoruldum ama şükür atlattım bile :)
Bu yüzden elimden geldiğince bilgim yettiğince seve seve yardımcı olmak isterim.
Morluk demişsiniz ama benim sıfır morluğum oldu diyebilirim. Yani daha doğrusu hiç olmadı demeliyim :))
Size ameliyat masasındaki burnumun öncesi ve sonrasını gönderiyorum. Diğerlerini özelden yollarım. Bu arada bu resimde yeni burnum biraz küçük görünüyor ama o, sonraki dönemde oluşabilecek düşüklük hesaplanarak yapıldığı için öyle sanırım. Yani şuan burnum resimdeki gibi aşırı minnak değil. Yüzümle gayet uyumlu
Ahmet Beyin en sevdiğim yanıda kim nasıl burun isterse o şekilde yapmaya söz veriyor. Kendi mesleki tecrübelerini ve öngörülerinide işin içine katarak tabiki. Herkese aynı burnu yapan doktorlarada burdan teessüflerimi bildiriyorum
Şaka bir yana burun işi çok önemli bir mesele. Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim
çok teşekkür ediyorum son kez araştırıcam ama muhtemelen ahmet beye olucam sanırım özelden adını kötü duydugunuz doktorları yazar mısınız ? en azından elememde yardımcı olur :)